Search

Kringloopbedrijf Rataplan Van Slingelandtstraat in Amsterdam

Deze Rataplan kringloopwinkel staat in Amsterdam-West en heeft maar liefst drie etages met meubelen, boeken, kleding, huishoudelijke artikelen en meer. De opbrengsten van de Kringloopwinkels van Rataplan worden onder andere gebruikt om mensen met een afstand tot werk aan ervaring te helpen met als doel uiteindelijk een betaalde baan te vinden. Hiervoor zijn er bij Rataplan ook verschillende werkervaringsplaatsen evenals stages en vrijwilligerswerk.

Contactgegevens van deze kringloopwinkel in Amsterdam
Op deze pagina staat zoveel mogelijk informatie over de Kringloopbedrijf Rataplan Van Slingelandtstraat in Amsterdam zoals de adresgegevens, hoe je contact kunt opnemen met deze kringloopwinkel en zo mogelijk ook de openingstijden van Kringloopbedrijf Rataplan Van Slingelandtstraat.

Kringloopbedrijf Rataplan Van Slingelandtstraat
Van Slingelandtstraat 39
1051 CG, Amsterdam (Noord-Holland)

Telefoon: 020-6863887
Email: amsterdam@kringlooprataplan.nl
Website Kringloopbedrijf Rataplan Van Slingelandtstraat

Openingstijden Kringloopbedrijf Rataplan Van Slingelandtstraat in Amsterdam

Maandag:9.00 t/m 18.00 uur
Dinsdag:9.00 t/m 18.00 uur
Woensdag:9.00 t/m 18.00 uur
Donderdag:9.00 t/m 21.00 uur
Vrijdag:9.00 t/m 18.00 uur
Zaterdag:10.00 t/m 17.00 uur
Zondag:12.00 t/m 17.00 uur

Waar vind je deze kringloopwinkel in Amsterdam?

Deze grote kringloopwinkel in Amsterdam ligt op de grens van de wijken Centrale Markt en Staatsliedenbuurt, dit is op zo’n drie kilometer van het station Amsterdam en het centrum. Kloppen de gegevens van deze kringloopwinkel niet meer, zijn ze verhuisd of gestopt of zijn de openingstijden aangepast? Zet dan even een berichtje in het opmerkingenveld.

Vergelijkbare kringloopwinkels

Leave a Comment