Search

Kringloopwinkel in Assen – GoudGoed Loods 18

Deze kringloopwinkel in Assen is onderdeel van GoudGoed en je kunt er terecht voor allerlei tweedehands spullen zoals boeken en platen, meubels, kleding voor het hele gezin, schoenen, keukengerei, kleingoed en nog veel meer.

Deze kringloopwinkel heeft geen winstoogmerk en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt worden hier begeleid en opgeleid zodat hun kans op een reguliere baan toeneemt. De medewerkers krijgen begeleiding zodat hun individuele mogelijkheden toenemen en ze stappen zetten naar zelfstandig leven, wonen en werken.

Contactgegevens van deze kringloopwinkel in Assen
Op deze pagina staat zoveel mogelijk informatie over kringloop Goudgoed Loods 18 in Assen zoals de adresgegevens, hoe je contact kunt opnemen met deze kringloop en zo mogelijk ook de openingstijden van deze kringloopwinkel in Assen.

Kringloopwinkel Goudgoed Loods 18 in Assen
Havenkade 18
9403 AH, Assen (Drenthe)

Telefoon: 0592 20 10 05
Website Kringloop Goudgoed Loods 18 in Assen

Openingstijden Kringloop Goudgoed Loods 18 in Assen

Maandag:10.00 tot 17.00 uur
Dinsdag:10.00 tot 17.00 uur
Woensdag:Gesloten
Donderdag:10.00 tot 17.00 uur
Vrijdag:10.00 tot 17.00 uur
Zaterdag:10.00 tot 17.00 uur
Zondag:Gesloten

 

Waar vind je deze kringloop in Assen?

Deze kringloopwinkel in Assen ligt bij het WerkPro gebouw op ruim een kilometer afstand ten noordoosten van het centrum van Assen. Kloppen de gegevens van deze kringloopwinkel niet meer, zijn ze verhuisd of gestopt of zijn de openingstijden aangepast? Zet dan even een berichtje in het opmerkingenveld.

Vergelijkbare kringloopwinkels

Leave a Comment