Search

Asser Kringloopwinkel Het Struunhuus

Het Struunhuus is een kringloopwinkel in Assen met een groot assortiment aan allerlei tweedehands spullen. Deze kringloopwinkel heeft veel boeken, meubels en woningdecoratie, bedden en ander slaapkamermeubilair, kleding voor het hele gezin, vazen en glazen, kop en schotels, televisies en radio’s, computers, lampen, antiek en nog veel meer.

Deze kringloopwinkel is onderdeel van stichting Recht uit het Hart en van de opbrengst van de kringloop bekostigt de stichting jaarlijks de feestavond voor mensen met een verstandelijke beperking.

Contactgegevens van deze kringloopwinkel in Assen
Op deze pagina staat zoveel mogelijk informatie over Kringloopwinkel Het Struunhuus in Assen zoals de adresgegevens, hoe je contact kunt opnemen met deze kringloopwinkel en zo mogelijk ook de openingstijden van deze kringloopwinkel in Assen.

Kringloop Het Struunhuus in Assen
A.H.G. Fokkerstraat 24
9403 AP, Assen (Drenthe)

Telefoon: 06 – 15 316 905
Website Kringloop Het Struunhuus in Assen

Openingstijden Kringloop Het Struunhuus in Assen

Maandag:Gesloten
Dinsdag:Gesloten
Woensdag:9.30 tot 16.30 uur
Donderdag:9.30 tot 16.30 uur
Vrijdag:9.30 tot 16.30 uur
Zaterdag:9.30 tot 16.30 uur
Zondag:Gesloten

Waar vind je deze kringloop in Assen?

Deze kringloopwinkel in Assen ligt op bijna twee kilometer ten noordoosten van het centrum van Assen. Kloppen de gegevens van deze kringloopwinkel niet meer, zijn ze verhuisd of gestopt of zijn de openingstijden aangepast? Zet dan even een berichtje in het opmerkingenveld.

Vergelijkbare kringloopwinkels

Leave a Comment