Search

Hippe Kringloop in Assen

De Hippe Kringloop in Assen is een leuk initiatief waar je vooral terecht kunt voor tweedehands en opnieuw opgeknapte meubels en woningdecoratie. Er zijn stoelen en banken, kasten en tafels, klokken, blikvangers voor op tafel, glaswerk en aardewerk, lampen, boeken en nog veel meer.

De Hippe Kringloop in Assen is onderdeel van Beeworkz, hier krijgen mensen met een arbeidsbeperking eigenwaarde en doen ze mee in de maatschappij in onder andere detailhandel en horeca. Bij de kringloop hebben deze medewerkers een eigen rol en functie die passend is bij hun eigen traject. Ook is er bij deze kringloopwinkel een gezellig café zodat je tijdens of na het shoppen even lekker wat kunt drinken met wat lekkers er bij.

Contactgegevens van deze kringloopwinkel in Assen
Op deze pagina staat zoveel mogelijk informatie over de Hippe Kringloop in Assen zoals de adresgegevens, hoe je contact kunt opnemen met deze kringloopwinkel en zo mogelijk ook de openingstijden van deze kringloopwinkel in Assen.

Hippe Kringloop in Assen
Pinksterbloemstraat 77
9404 KB, Assen (Drenthe)

Telefoon: 06-14244783
Email: info@hippekringloop.nl
Website Hippe Kringloop in Assen

Openingstijden Hippe Kringloop in Assen

Maandag:10.00 tot 17.00 uur
Dinsdag:10.00 tot 17.00 uur
Woensdag:10.00 tot 17.00 uur
Donderdag:10.00 tot 17.00 uur
Vrijdag:10.00 tot 17.00 uur
Zaterdag:Gesloten
Zondag:Gesloten


Waar vind je deze kringloop in Assen?

Deze kringloopwinkel in Assen is gevestigd in het pand De Werkwereld aan de Brunelstraat (de ingang van de Kringloop is aan de Pinksterbloemstraat) in de wijk Vredeveld. De kringloop ligt op ongeveer een kilometer afstand van het station van Assen en zo’n anderhalve kilometer ten Zuidoosten van het centrum. Met de auto is de kringloop makkelijk bereikbaar via de Europaweg-Zuid. Kloppen de gegevens van deze kringloopwinkel niet meer, zijn ze verhuisd of gestopt of zijn de openingstijden aangepast? Zet dan even een berichtje in het opmerkingenveld.

Vergelijkbare kringloopwinkels

Leave a Comment