Search

ReShare Store in Breda

De ReShare Store in Breda is onderdeel van het Leger des Heils en je kunt er terecht voor tweedehands moderne kwaliteitskleding, vooral voor dames. Alle ingebrachte kleding is met zorg uitgezocht en er is een groot aanbod aan jurken, jassen, blouses, broeken en ook andere items als sieraden en accessoires, schoenen en laarzen, hoeden en nog veel meer.

Het Leger des Heils werkt veel met vrijwilligers en de opbrengst van de ReShare Store in Breda gaat naar verschillende projecten waarmee de meest kwetsbaren in de samenleving worden geholpen.

Contactgegevens van deze kleding kringloopwinkel in Breda
Op deze pagina staat zoveel mogelijk informatie over de ReShare Store in Breda zoals de adresgegevens, hoe je contact kunt opnemen met deze winkel en zo mogelijk ook de openingstijden.

ReShare Store in Breda
Markendaalseweg 50
4811 KC, Breda (Noord-Brabant)

Telefoon: 088-0657545
Website ReShare Store Breda

Openingstijden ReShare Store Breda

Maandag:Gesloten
Dinsdag:10:00 tot 18:00 uur
Woensdag:10:00 tot 18:00 uur
Donderdag:10:00 tot 18:00 uur
Vrijdag:10:00 tot 18:00 uur
Zaterdag:10:00 tot 17:00 uur
Zondag:Gesloten


Waar vind je deze tweedehands kledingwinkel in Breda?

Deze ReShare Store ligt in het centrum van Breda, gezien vanaf het station aan de andere kant. Naar het station is het ruim een kilometer. Vlak bij deze winkel ligt de parkeergarage Q-Park Centrum. Kloppen de gegevens van deze winkel niet meer, hebben ze nieuwe openingstijden, zijn ze verhuisd of gestopt? Zet dan even een berichtje in het opmerkingenveld.

Vergelijkbare kringloopwinkels

Leave a Comment