Search

Winkel van Sinkel Ede

De Winkel van Sinkel in Ede heeft twee verdiepingen met allerlei tweedehands spullen waaronder kleding, schoenen, sieraden, schilderijen en posters, boeken en platen, CD’s en DVD’s, gereedschap, meubels, lampen, elektronica, huishoudelijke spullen, speelgoed en puzzels en nog veel meer.

Deze kringloopwinkel in Ede is onderdeel van een stichting en de inkomsten worden gebruikt om de doelen van de Hervormde
Gemeente Ede te steunen.

Contactgegevens van deze kringloopwinkel in Ede
Op deze pagina staat zoveel mogelijk informatie over de Winkel van Sinkel in Ede zoals de adresgegevens, hoe je contact kunt opnemen met deze kringloopwinkel en zo mogelijk ook de openingstijden van de Winkel van Sinkel in Ede.

Winkel van Sinkel Ede
Veenderweg 118A
6712 AE, Ede (Gelderland)

Telefoon: 0318-655222
Email: info@winkelvansinkel-ede.nl
Website Winkel van Sinkel Ede

Openingstijden Winkel van Sinkel Ede

Deze kringloopwinkel in Ede is op een paar dagen in de week open, de laatstgevonden openingstijden zijn op woensdagochtend van 10:00 tot 12:00 uur (alleen beneden verdieping), woensdagmiddag van 13:30 tot 17:00 uur (beneden én bovenverdieping), woensdagavond van 19.00 tot 21.00 uur (beneden én bovenverdieping) en zaterdagochtend van 10:00 tot 12:00 uur (alleen beneden verdieping).

Waar vind je deze kringloop in Ede?

De kringloopwinkel in Ede ligt op ongeveer een kilometer afstand van het centrum van Ede, in Ede-West. Vlak bij de kringloop ligt de bushalte Ede Ganzeweide. Kloppen de gegevens van deze winkel niet meer, hebben ze nieuwe openingstijden, zijn ze verhuisd of gestopt? Zet dan even een berichtje in het opmerkingenveld.

Vergelijkbare kringloopwinkels

Leave a Comment