Search

Kringloop GoudGoed Damsterdiep in Groningen

Deze kringloopwinkel in Groningen verkoopt een ruim assortiment aan gebruikte goederen zoals kleding, schoenen, textiel, meubels, woondecoratie, elektrische apparaten, speelgoed, lampen en ander huisraad. Door bij deze kringloop in Groningen spullen te kopen of te doneren steun je ook anderen, GoudGoed is onderdeel van WerkPro: WerkPro staat voor werk en begeleiding van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Daarnaast steunt GoudGoed verschillende goede doelen, zowel op structurele als incidentele basis.

Wanneer je spullen hebt voor deze kringloopwinkel – ook tweedehands zorgspullen worden erg gewaardeerd – kun je deze afleveren bij de kringloopwinkel of een afspraak maken waarna medewerkers van de kringloopwinkel ze komen afhalen.

Contactgegevens van deze kringloopwinkel in Groningen
Op deze pagina staat zoveel mogelijk informatie over de Kringloop Goud Goed Damsterdiep in Groningen zoals de adresgegevens, hoe je contact kunt opnemen met deze kringloopwinkel en zo mogelijk ook de openingstijden van Kringloop Goud Goed Damsterdiep.

Kringloop GoudGoed Damsterdiep
Damsterdiep 269
9713 EE, Groningen

Telefoon: 050 – 503 90 80
Email: goudgoedreceptie@werkpro.nl
Website Kringloop GoudGoed Damsterdiep

Openingstijden Kringloop GoudGoed Damsterdiep in Groningen

Maandag:13.00 tot 18.00 uur
Dinsdag:10.00 tot 18.00 uur
Woensdag:10.00 tot 18.00 uur
Donderdag:10.00 tot 18.00 uur
Vrijdag:10.00 tot 18.00 uur
Zaterdag:10.00 tot 17.00 uur
Zondag:Gesloten

Waar vind je deze kringloop in Groningen?

Deze GoudGoed kringloopwinkel in Groningen ligt aan het Damsterdiep, in de Damsterwijk, ten westen van het centrum van Groningen. Vanaf het station is het ruim anderhalve kilometer naar deze kringloop. Met de auto is deze kringloopwinkel makkelijk bereikbaar via bijvoorbeeld de A7/N7.

Vergelijkbare kringloopwinkels

Leave a Comment