Search

Terre des Hommes Kringloopwinkel in Zoetermeer

Deze Terre des Hommes kringloopwinkel in Zoetermeer verkoopt onder andere ingebrachte tweedehands spullen zoals boeken, speelgoed, dames-, heren- en kinderkleding, schoenen, accessoires, lp’s, kleine huishoudelijke artikelen en allerlei curiosa. Door bij deze kringloopwinkel in Zoetermeer spullen te kopen of te doneren help je de afvalberg te verminderen en steun je kinderen in nood, de opbrengst gaat namelijk naar projecten van Terre des Hommes.

Contactgegevens van deze kringloopwinkel in Zoetermeer
Op deze pagina staat zoveel mogelijk informatie over de Terre des Hommes Kringloopwinkel in Zoetermeer zoals de adresgegevens, hoe je contact kunt opnemen met deze kringloopwinkel en zo mogelijk ook de openingstijden van Terre des Hommes Kringloopwinkel.

Terre des Hommes Kringloopwinkel
Hannie Schaftrode 144
2717 HN, Zoetermeer (Zuid-Holland)

Telefoon: 079-3214374
Website Terre des Hommes Kringloopwinkel

Openingstijden Terre des Hommes Kringloopwinkel in Zoetermeer

Maandag:Gesloten
Dinsdag:10.00 t/m 16.00 uur
Woensdag:10.00 t/m 16.00 uur
Donderdag:10.00 t/m 16.00 uur
Vrijdag:10.00 t/m 16.00 uur
Zaterdag:11.00 t/m 14.30 uur
Zondag:Gesloten


Waar vind je deze kringloopwinkel in Zoetermeer?

Deze kringloopwinkel in Zoetermeer ligt op ongeveer een kilometer ten noordwesten van het centrum van Zoetermeer, vlak bij Zoetermeer Buytenwegh. Op loopafstand van deze kringloop is een tramhalte. Kloppen de gegevens van deze winkel niet meer, hebben ze nieuwe openingstijden, zijn ze verhuisd of gestopt? Zet dan even een berichtje in het opmerkingenveld.

Vergelijkbare kringloopwinkels

Leave a Comment