Search

Snuffelmarkt De Pelgrimshoeve in Zoetermeer

Deze kringloopwinkel in Zoetermeer is een winkel met een groot assortiment aan gebruikte spullen zoals decoratie, glaswerk, serviezen, kleding, meubels zoals banken en kasten, tijdschriften en boeken, curiosa en nog veel meer. Deze kringloopwinkel in Zoetermeer is begonnen als bazar om geld in te zamelen voor het opknappen van de Pelgrimskerk en op het moment zamelt de stichting geld in voor de ondersteuning van goede doelen van diaconaal en maatschappelijk belang in binnen- en buitenland.

Contactgegevens van deze kringloopwinkel in Zoetermeer
Op deze pagina staat zoveel mogelijk informatie over de Snuffelmarkt De Pelgrimshoeve in Zoetermeer zoals de adresgegevens, hoe je contact kunt opnemen met deze kringloopwinkel en zo mogelijk ook de openingstijden van Snuffelmarkt De Pelgrimshoeve.

Snuffelmarkt De Pelgrimshoeve
Wattstraat 21
2723 RA, Zoetermeer (Zuid-Holland)

Telefoon: 079-3610933
Website Snuffelmarkt De Pelgrimshoeve

Openingstijden Snuffelmarkt De Pelgrimshoeve in Zoetermeer

Maandag:13.00 tot 16.00 uur
Dinsdag:13.00 tot 16.00 uur
Woensdag:13.00 tot 16.00 uur
Donderdag:13.00 tot 16.00 uur
Vrijdag:13.00 tot 16.00 uur
Zaterdag:Gesloten
Zondag:Gesloten


Waar vind je deze kringloopwinkel in Zoetermeer?

Deze kringloopwinkel in Zoetermeer ligt op ongeveer twee en een halve kilometer ten oosten van het centrum van Zoetermeer. Kloppen de gegevens van deze winkel niet meer, hebben ze nieuwe openingstijden, zijn ze verhuisd of gestopt? Zet dan even een berichtje in het opmerkingenveld.

Vergelijkbare kringloopwinkels

Leave a Comment