Search

Het Schuurtje van Vincentius in Zoetermeer

Het Schuurtje van Vincentius in Zoetermeer is een kleine kringloopwinkel die niet zo heel vaak open is. Op de momenten dat ze open zijn – elke eerste en derde zaterdag van de maand – heb je dan misschien wel meer kans om iets interessants te vinden. In deze kringloopwinkel verkopen ze onder andere boeken, kleding, lampen, audioapparatuur en andere elektronica, meubelen, huishoudelijke artikelen en nog veel meer.

Deze kringloopwinkel in Zoetermeer is onderdeel van de Vincentiusvereniging Zoetermeer en met de verkoop van spullen worden veel van hun activiteiten bekostigd. Zo helpen ze langdurig zieken en minder draagkrachtigen in Zoetermeer, geven ze steun door middel van spullen uit de winkel of financiële hulp en helpen ze veel verschillende projecten.

Contactgegevens van deze kringloopwinkel in Zoetermeer
Op deze pagina staat zoveel mogelijk informatie over Het Schuurtje van Vincentius in Zoetermeer zoals de adresgegevens, hoe je contact kunt opnemen met deze kringloopwinkel en zo mogelijk ook de openingstijden van Kringloopwinkel Het Schuurtje van Vincentius.

Kringloopwinkel Het Schuurtjes van Vincentius
Plesmanstraat 7-8
2722 NV, Zoetermeer (Zuid-Holland)

Telefoon: 079 341 64 73
Website Het Schuurtje van Vincentius

Openingstijden Het Schuurtje van Vincentius in Zoetermeer

Maandag:Gesloten
Dinsdag:Gesloten
Woensdag:Gesloten
Donderdag:Gesloten
Vrijdag:Gesloten
Zaterdag:Eerste en derde zaterdag van de maand van 9.00 tot 15.00 uur
Zondag:Gesloten


Waar vind je deze kringloopwinkel in Zoetermeer?

Deze kringloopwinkel in Zoetermeer ligt op zo’n 2 kilometer ten zuidoosten van het centrum van Zoetermeer, in de buurt van het Van Tuyllpark. Kloppen de gegevens van deze winkel niet meer, hebben ze nieuwe openingstijden, zijn ze verhuisd of gestopt? Zet dan even een berichtje in het opmerkingenveld.

Vergelijkbare kringloopwinkels

Leave a Comment