Search

Parels Kringloopwinkel in Breda

Kringloopwinkel Parels in de Houtmarkt in Breda is een kringloop zonder voorraad. Elke dag komen er nieuwe spullen die worden aangeleverd door Vindingrijk Kringloopwarenhuis uit Breda. In deze kringloopwinkel vind je allerlei leuke spullen waaronder meubels, woningdecoratie, antiek en curiosa, speelgoed en nog veel meer.

Naast kringloopwinkel is Parels ook een ontmoetingsplek voor mensen om te kijken naar manieren om Breda duurzamer te maken. Er kunnen zowel kleine ontmoetingen plaatsvinden maar er is ook ruimte voor grotere activiteiten.

Contactgegevens van deze kringloopwinkel in Breda
Op deze pagina staat zoveel mogelijk informatie over de Parels winkel in Breda zoals de adresgegevens, hoe je contact kunt opnemen met deze winkel en zo mogelijk ook de openingstijden.

Kringloopwinkel Parels Breda
Houtmarkt 33
4811 JC, Breda (Noord-Brabant)

Website Parels Kringloopwinkel Breda

Openingstijden Parels Kringloopwinkel in Breda

Maandag:Gesloten
Dinsdag:10:00 tot 18:00 uur
Woensdag:10:00 tot 18:00 uur
Donderdag:10:00 tot 18:00 uur
Vrijdag:10:00 tot 18:00 uur
Zaterdag:10:00 tot 18:00 uur
Zondag:Gesloten


Waar vind je deze kringloopwinkel in Breda?

Deze kringloopwinkel ligt in het centrum van Breda, op zo’n kilometer afstand van het station van Breda. Vlakbij deze winkel is zijn onder andere bushaltes Karnemelkstraat en Keizerstraat. Op ongeveer 100 meter van deze kringloopwinkel ligt parkeergarage Houtmarktpassage. Kloppen de gegevens van deze winkel niet meer, zijn ze verhuisd of gestopt? Zet dan even een berichtje in het opmerkingenveld.

 

Vergelijkbare kringloopwinkels

Leave a Comment