Search

Stichting Overal – Kringloopwinkel in Nijmegen

Deze kringloopwinkel is de oudste ideële kringloopwinkel van Nijmegen, al in 1975 werden tweedehands spullen verkocht. Tegenwoordig kun je hier terecht voor een groot aanbod aan tweedehands spullen waaronder allerlei huisraad, meubels, kleding, boeken, fietsonderdelen, van alles voor knutselaars en klussers en nog veel meer.

Deze stichting werkt met vrijwilligers en heeft als doel om het hergebruik van goederen te stimuleren. Daarnaast worden verschillende kleinschalige mens- en milieuvriendelijke over de hele wereld ondersteunt.

Contactgegevens van deze kringloopwinkel in Nijmegen
Op deze pagina staat zoveel mogelijk informatie over deze kringloopwinkel van Stichting Overal zoals de adresgegevens, hoe je contact kunt opnemen met deze kringloopwinkel en zo mogelijk ook de openingstijden van deze winkel.

Kringloopwinkel Stichting Overal
Bredestraat 52
6542 SW, Nijmegen (Gelderland)

Telefoon: 024-3771744
Email: info@overal.org
Website Kringloopwinkel Stichting Overal

Openingstijden Kringloopwinkel Stichting Overal in Nijmegen

Maandag:Gesloten
Dinsdag:Gesloten
Woensdag:14.00 tot 17.00 uur
Donderdag:Gesloten
Vrijdag:Gesloten
Zaterdag:14.00 tot 17.00 uur
Zondag:Gesloten

Waar vind je deze kringloopwinkel in Nijmegen?

Deze kringloopwinkel in Nijmegen ligt ten westen van het centrum, vlak bij de S102. Vanaf Station Nijmegen is het ongeveer anderhalve kilometer naar deze winkel. Kloppen de gegevens van deze kringloopwinkel niet meer, zijn ze verhuisd of gestopt of zijn de openingstijden aangepast? Zet dan even een berichtje in het opmerkingenveld.

Vergelijkbare kringloopwinkels

Leave a Comment