Search

Kringloop Rataplan in Alkmaar

Kringloopwinkel Rataplan in Alkmaar is een grote kringloop met 2000 vierkante meter aan meubels, boeken, speelgoed, elektrische apparatuur en meer. Deze kringloop heeft daarnaast een erg uitgebreid aanbod in kleding voor de hele familie, van moderne kleding die maar een paar keer is gedragen tot vintage kleding. Ook is er een uitgebreide tweedehands fietsenwinkel met fietsen voor dames, heren en kinderen.

Deze kringloopwinkel in Alkmaar is onderdeel van de Rataplan kringloopwinkels en er wordt werk geboden aan verschillende mensen, onder andere WaJongers, jongeren via Bureau Halt en stagiaires voor verschillende opleidingen, mensen via de reclassering en gehandicapten. Op deze manier krijgen onder andere mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werkervaring en kans op betaald werk. Wanneer je spullen bij deze kringloopwinkel in Alkmaar koopt of doneert help je dus ook anderen en het milieu, Rataplan probeert zoveel mogelijk spullen her te gebruiken of te recyclen.

Contactgegevens van deze kringloopwinkel in Alkmaar
Op deze pagina staat zoveel mogelijk informatie over de Kringloop Rataplan in Alkmaar zoals de adresgegevens, hoe je contact kunt opnemen met deze kringloopwinkel en zo mogelijk ook de openingstijden van Kringloop Rataplan.

Kringloop Rataplan
Zijperstraat 46-50
1823 CX, Alkmaar (Noord-Holland)

Telefoon: 088-8282720
Email: alkmaar@rataplan.nl
Website Kringloop Rataplan

Openingstijden Kringloop Rataplan in Alkmaar

Maandag:9.00 t/m 18.00 uur
Dinsdag:9.00 t/m 18.00 uur
Woensdag:9.00 t/m 18.00 uur
Donderdag:9.00 t/m 21.00 uur
Vrijdag:9.00 t/m 18.00 uur
Zaterdag:10.00 t/m 17.00 uur
Zondag:12.00 t/m 17.00 uur

Waar vind je deze kringloop in Alkmaar?

Deze grote kringloopwinkel in Alkmaar ligt op ongeveer een kilometer afstand van station Alkmaar en iets verder van het centrum, aan de Zijperstraat. Kloppen de gegevens van deze kringloopwinkel niet meer, zijn ze verhuisd of gestopt of zijn de openingstijden aangepast? Zet dan even een berichtje in het opmerkingenveld.

Vergelijkbare kringloopwinkels

Leave a Comment