Search

Lokaal97 in Vlaardingen

Lokaal97 in Vlaardingen is een kringloopwinkel waarvan de inkomsten gaan naar verschillende goede doelen. In deze kringloop kun je van alles tegenkomen waaronder elektronica, potten en pannen, woninginrichting met onder andere decoratie en kleine meubels, boeken, curiosa en nog veel meer.

Deze kringloopwinkel is onderdeel van het Geuzencollege in Vlaardingen en hier krijgen leerlingen in een echte werkomgeving les om het vak van detaillist te leren. De inkomsten van de verkoop van de kringloop spullen gaat naar door leerlingen uitgekozen goede doelen, zowel plaatselijk, nationaal als internationaal. Ook worden goede doelen gesteund met spullen.

Contactgegevens van deze kringloopwinkel in Vlaardingen
Op deze pagina staat zoveel mogelijk informatie over Lokaal97 in Vlaardingen zoals de adresgegevens, hoe je contact kunt opnemen met deze kringloopwinkel en zo mogelijk ook de openingstijden van Lokaal97.

Lokaal97 Vlaardingen
Hoogstraat 97
3131 BM, Vlaardingen (Zuid-Holland)

Website Kringloop Vlaardingen

Openingstijden Lokaal97 Vlaardingen

Maandag:Gesloten
Dinsdag:13:30 tot 17:00 uur
Woensdag:13:30 tot 17:00 uur
Donderdag:13:30 tot 17:00 uur
Vrijdag:13:30 tot 17:00 uur
Zaterdag:Gesloten
Zondag:Gesloten


Waar vind je deze kringloopwinkel in Vlaardingen?

Deze kringloopwinkel in Vlaardingen ligt iets ten noorden van het centrum van Vlaardingen. Kloppen de gegevens van deze kringloopwinkel niet meer, zijn ze verhuisd of gestopt of zijn de openingstijden aangepast? Zet dan even een berichtje in het opmerkingenveld.

Vergelijkbare kringloopwinkels

Leave a Comment