Search

Kringloopwinkel Kleren Goed in Nijmegen

Deze kringloopwinkel ligt vlak naast het centrum van Nijmegen en heeft maar liefst drie verdiepingen aan allerlei spullen, zowel tweedehands als nieuw. Je kunt hier op zoek naar meubels, boeken, elektronica, CD’s en DVD’s, decoratie, brocante, tapijten, curiosa, tuindecoratie en nog veel meer. De kleding in deze winkel is grotendeels tweedehands maar er is ook een ruime keuze aan nieuwe kleding, vaak gebaseerd op mode uit de jaren ’60 en ’70.

Contactgegevens van deze kringloopwinkel in Nijmegen
Op deze pagina staat zoveel mogelijk informatie over Kringloopwinkel Kleren Goed in Nijmegen zoals de adresgegevens, hoe je contact kunt opnemen met deze kringloopwinkel en zo mogelijk ook de openingstijden van Kleren Goed.

Kringloopwinkel Kleren Goed
Prins Hendrikstraat 14A
6521 AW, Nijmegen (Gelderland)

Telefoon: 06-15123082
Website Kringloopwinkel Kleren Goed

Openingstijden Kringloopwinkel Kleren Goed in Nijmegen

Maandag:Gesloten
Dinsdag:13.00 tot 17.30 uur
Woensdag:11.00 tot 17.30 uur
Donderdag:11.00 tot 21.00 uur
Vrijdag:11.00 tot 17.30 uur
Zaterdag:10.00 tot 17.00 uur
Zondag:Gesloten

Waar vind je deze kringloopwinkel in Nijmegen?

Deze kringloopwinkel naast het centrum van Nijmegen ligt op zo’n 700 meter van Keizer Karelplein en vlak bij het Keizer Karelplein en ongeveer anderhalve kilometer van station Nijmegen. Kloppen de gegevens van deze kringloopwinkel niet meer, zijn ze verhuisd of gestopt of zijn de openingstijden aangepast? Zet dan even een berichtje in het opmerkingenveld.

Vergelijkbare kringloopwinkels

Leave a Comment