Search

Noppes Kringloopwinkels

Er zijn meer dan 15 vestigingen van de Noppes Kringloopwinkels, verdeeld over de regio’s Zaanstreek-Waterland, West-Friesland, IJmond en Midden-Holland. De Noppes Kringloopwinkels zijn maken deel uit van een stichting zonder winstoogmerk, het bestuur krijgt geen vergoeding en de medewerkers in loondienst krijgen een salaris gebaseerd op het CAO-loon van de kringloopbranche.

Kopen bij de Noppes Kringloopwinkels
In de Noppes Kringloopwinkels kun je terecht voor alle tweedehands spullen die je bij een kringloop verwacht: meubels zoals bankstellen, tafels en stoelen, kleding voor het hele gezin, elektronica en witgoed, puzzels en speelgoed, boeken en tijdschriften, CDs en DVDs, schilderijen en posters, potten en pannen, sportartikelen, babyspullen, computers, fietsen, lampen, schoenen en nog veel meer.

Doelen van de Noppes Kringloopwinkels
Door bij de Noppes Kringloopwinkels tweedehands spullen te kopen of dingen die je niet meer gebruikt te doneren help je anderen, het milieu en de maatschappij. Bij de Noppes winkels krijgen minder kansrijken op de arbeidsmarkt de mogelijkheid zich op werkgebied te (her)ontwikkelen waardoor ze meer kans hebben op een baan op de reguliere arbeidsmarkt. Daarnaast zorgt het hergebruik van spullen voor minder afval. Wanneer je spullen wilt doneren kun je deze naar één van de Noppes kringloopwinkels brengen of een afspraak maken voor een ophaalafspraak.

Noppes Kringloopwinkels in Nederland
Hieronder staan de verschillende Noppes Kringloopwinkels op de kaart. Bekijk de kringloopwinkel waar je naar toe wilt voor meer gegevens zoals de openingstijden en de contactgegevens. Ook zie je hier of er een Noppes Kringloopwinkel bij je in de buurt is zodat je er spullen kunt doneren.Dit zijn de Noppes Kringloopwinkels die we hebben gevonden: