Search

Kringloopwinkel Vincentius in Den Bosch

Kringloopwinkel Vincentius in Den Bosch is onderdeel van de Vincentiusvereniging en verkoopt allerlei tweedehands spullen zoals kleding, meubels, huishoudelijke spullen, decoratie, vazen, potten en pannen en nog veel meer.

Door bij deze kringloopwinkel in Den Bosch spullen te kopen of te doneren steun je ook anderen, de winkel werkt namelijk met vrijwilligers en de opbrengst gaat naar mensen in nood. Ook worden dak- of thuislozen kosteloos voorzien van goede kleding en werken er een aantal personen via Sociale Activering die op deze manier meer kans maken op een reguliere baan.

Contactgegevens van deze kringloopwinkel in Den Bosch
Op deze pagina staat zoveel mogelijk informatie over de Kringloopwinkel Vincentius in Den Bosch zoals de adresgegevens, hoe je contact kunt opnemen met deze kringloopwinkel en zo mogelijk ook de openingstijden van Kringloopwinkel Vincentius.

Kringloopwinkel Vincentius
Havenstraat 11A
5211 WC, Den Bosch (Noord-Brabant)

Telefoon: 073 – 6133261
Website Kringloopwinkel Vincentius

Openingstijden Kringloopwinkel Vincentius in Den Bosch

Maandag:Gesloten
Dinsdag:11.00 tot 15.00 uur
Woensdag:11.00 tot 15.00 uur
Donderdag:11.00 tot 15.00 uur
Vrijdag:11.00 tot 15.00 uur
Zaterdag:11.00 tot 15.00 uur
Zondag:Gesloten


Waar vind je deze kringloopwinkel in Den Bosch?

Deze kringloopwinkel in Den Bosch ligt op zo’n 200 meter van het station van Den Bosch, vlak bij het centrum. Kloppen de gegevens van deze winkel niet meer, hebben ze nieuwe openingstijden, zijn ze verhuisd of gestopt? Zet dan even een berichtje in het opmerkingenveld.

Vergelijkbare kringloopwinkels

Leave a Comment