Search

Het Huis van Tante Trees in Hillegom

Deze kringloopwinkel in Hillegom is gevestigd in een oud pand van 125 m2 waar een groot gedeelte is ingericht voor de verkoop van tweedehands kleding, sportkleding, schoenen en accessoires. Verder heeft deze kringloop in Hillegom allerlei tweedehands spullen zoals boeken, speelgoed, puzzels en spellen, lampen, keukenspullen, antiek, decoratie en andere woonaccessoires en nog veel meer.

De winkel is onderdeel van een stichting en er werkt een enthousiast team van vrijwilligers. Na aftrek van de kosten wordt de winst geschonken aan lokale goede doelen. Door bij deze kringloopwinkel in Hillegom spullen te doneren of te kopen help je dus ook anderen.

Contactgegevens van deze kringloopwinkel in Hillegom
Op deze pagina staat zoveel mogelijk informatie over het Huis van Tante Trees in Hillegom zoals de adresgegevens, hoe je contact kunt opnemen met deze kringloopwinkel en zo mogelijk ook de openingstijden van het Huis van Tante Trees.

Het Huis van Tante Trees
Meerstraat 24-26
2181 BR Hillegom (Zuid-Holland)

Telefoon: 0252 785 589
Website het Huis van Tante Trees

Openingstijden het Huis van Tante Trees in Hillegom

Maandag:Gesloten
Dinsdag:10.00 tot 17.00 uur
Woensdag:10.00 tot 17.00 uur
Donderdag:10.00 tot 17.00 uur
Vrijdag:10.00 tot 17.00 uur
Zaterdag:10.00 tot 17.00 uur
Zondag:Gesloten


Waar vind je deze kringloopwinkel in Hillegom?

Deze Kringloopwinkel in Hillegom ligt in het centrum van Hillegom, vlak bij de N208. Voor de deur van deze kringloop en in de buurt is parkeerruimte. Kloppen de gegevens van deze winkel niet meer, hebben ze nieuwe openingstijden, zijn ze verhuisd of gestopt? Zet dan even een berichtje in het opmerkingenveld.

Vergelijkbare kringloopwinkels

Leave a Comment