Search

Rataplan Kringloopwinkel in Hoofddorp

De Rataplan Kringloopwinkel in Hoofddorp bestaat sinds 2020 en heeft ruim 2400 m2 aan tweedehands spullen. Deze kringloop in Hoofddorp is overzichtelijk ingericht met alle spullen in verschillende afdelingen. Er is kleding voor het hele gezin, meubels zoals bankstellen, stoelen en tafels, lampen en elektronica, serviesgoed, glaswerk, decoratie, tuinspullen en er is een fietsenafdeling met fietsenmaker voor kleine reparaties. Ook is er in deze kringloop een koffiecorner waar mensen worden opgeleid tot horeca assistent.

Deze Rataplan kringloop in Hoofddorp werkt met vaste medewerkers en daarnaast zijn er betaalde banen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ook zijn er werkervarings- en stageplaatsen en kunnen gemotiveerde vrijwilligers hier aan de slag. Door bij deze kringloop spullen te kopen of te doneren steun je dus ook anderen.

Contactgegevens van deze kringloopwinkel in Hoofddorp
Op deze pagina staat zoveel mogelijk informatie over de Rataplan Kringloopwinkel in Hoofddorp zoals de adresgegevens, hoe je contact kunt opnemen met deze kringloopwinkel en zo mogelijk ook de openingstijden van Rataplan Kringloopwinkel.

Rataplan Kringloopwinkel in Hoofddorp
Graftermeerstraat 46
2131 AC, Hoofddorp (Noord-Holland)

Telefoon: 06-18631747
Email: klantenservice@rataplan.nl
Website Rataplan Kringloopwinkel in Hoofddorp

Openingstijden Rataplan Kringloopwinkel in Hoofddorp

Maandag:9.00 tot 18.00 uur
Dinsdag:9.00 tot 18.00 uur
Woensdag:9.00 tot 18.00 uur
Donderdag:9.00 tot 18.00 uur
Vrijdag:9.00 tot 18.00 uur
Zaterdag:10.00 tot 17.00 uur
Zondag:12.00 tot 17.00 uur


Waar vind je deze kringloopwinkel in Hoofddorp?

Deze Kringloopwinkel in Hoofddorp ligt in Hoofddorp-Noord, vlak bij de N201. Vanuit het centrum van Hoofddorp is het zo’n 1,5 kilometer naar deze kringloop. Kloppen de gegevens van deze winkel niet meer, hebben ze nieuwe openingstijden, zijn ze verhuisd of gestopt? Zet dan even een berichtje in het opmerkingenveld.

Vergelijkbare kringloopwinkels

Leave a Comment