Search

Rataplan Kringloopwinkel in Hillegom

De Rataplan kringloopwinkel in Hillegom heeft maar liefst 1500 m2 aan tweedehands spullen, verdeeld over twee verdiepingen. Je kunt hier terecht voor kleding voor het hele gezin, schoenen en accessoires, sportspullen, speelgoed, puzzels en spelletjes, antiek en curiosa, decoratie en woninginrichting, meubels zoals tafels, stoelen en banken, boeken en platen, elektronica en nog veel meer.

Deze kringloopwinkel in Hillegom is onderdeel van Rataplan, een stichting zonder winstoogmerk die werkt aan kansen voor mens en milieu. Eén van de doelen van deze kringloopwinkel is het bieden van werk aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Contactgegevens van deze kringloopwinkel in Hillegom
Op deze pagina staat zoveel mogelijk informatie over de Rataplan kringloopwinkel in Hillegom zoals de adresgegevens, hoe je contact kunt opnemen met deze kringloopwinkel en zo mogelijk ook de openingstijden van de Rataplan kringloopwinkel.

Kringloopbedrijf Rataplan
Satellietbaan 12
2181 MH, Hillegom (Zuid-Holland)

Telefoon: 06-18587701
Email: klantenservice@rataplan.nl
Website Rataplan Kringloopwinkel

Openingstijden Rataplan kringloopwinkel in Hillegom

Maandag:9.00 tot 18.00 uur
Dinsdag:9.00 tot 18.00 uur
Woensdag:9.00 tot 18.00 uur
Donderdag:9.00 tot 18.00 uur
Vrijdag:9.00 tot 18.00 uur
Zaterdag:10.00 tot 17.00 uur
Zondag:Gesloten


Waar vind je deze kringloopwinkel in Hillegom?

Deze Kringloopwinkel in Hillegom ligt op ruim een kilometer ten noordoosten van het centrum van Hillegom, op het industrieterrein. Via de N208 en de Weerlaan is deze kringloop makkelijk te bereiken. Kloppen de gegevens van deze winkel niet meer, hebben ze nieuwe openingstijden, zijn ze verhuisd of gestopt? Zet dan even een berichtje in het opmerkingenveld.

Vergelijkbare kringloopwinkels

Leave a Comment