Search

Snuffelmarkt Moveoo in Venlo

Deze kringloopwinkel in Venlo verkoopt allerlei spullen met daarbij glaswerk, kop-en-schotels, boeken, speelgoed, puzzels en spelletjes, kleding voor het hele gezin, schoenen en accessoires, LP’s, decoratie, meubels zoals kasten, stoelen en banken, antiek, lampen en nog veel meer.

Deze kringloopwinkel in Venlo is onderdeel van Moveoo, deze organisatie is er voor mensen die dak- of thuisloos zijn of dreigen te worden en tijdelijk behoefte hebben aan ondersteuning. Naast crisisopvang is er ook dag- en/of nachtopvang voor dak- en thuislozen met het doel het zelfstandig weer terug te laten keren in de samenleving. Door bij deze kringloopwinkel in Venlo spullen te kopen of te doneren steun je dus ook anderen.

Contactgegevens van deze kringloopwinkel in Venlo
Op deze pagina staat zoveel mogelijk informatie over Snuffelmarkt Moveoo in Venlo zoals de adresgegevens, hoe je contact kunt opnemen met deze kringloopwinkel en zo mogelijk ook de openingstijden van Snuffelmarkt Moveoo.

Snuffelmarkt Moveoo
Schubertstraat 12
5914 BL, Venlo (Limburg)

Telefoon: 077-3545321
Website Snuffelmarkt Moveoo

Openingstijden Snuffelmarkt Moveoo in Venlo

Maandag:13.00 tot 17.00 uur
Dinsdag:Gesloten
Woensdag:Gesloten
Donderdag:13.00 tot 17.00 uur
Vrijdag:Gesloten
Zaterdag:Gesloten
Zondag:Gesloten


Waar vind je deze kringloopwinkel in Venlo?

Deze kringloopwinkel in Venlo ligt op ongeveer een kilometer ten noordoosten van het centrum van Venlo. Bushalte Bisschop Schrijnenstraat en Bushalte Hogeweg liggen vlak bij de kringloop. Kloppen de gegevens van deze kringloopwinkel niet meer, zijn ze verhuisd of gestopt of zijn de openingstijden aangepast? Zet dan even een berichtje in het opmerkingenveld.

Vergelijkbare kringloopwinkels

Leave a Comment