Search

Emmaus Overvecht Kringloopwinkel in Utrecht

Dit is één van de Emmaus kringloopwinkels in Utrecht en is te vinden bij Shoppingcenter Overvecht. Deze kringloopwinkel heeft allerlei tweedehands spullen te koop welke gedoneerd zijn door anderen. Je kunt er terecht voor kleding, huisraad, kleine meubels, boeken, decoratie en nog veel meer.

Emmaus Overvecht draagt bij een schoner milieu en helpt daarbij ook mensen in nood en steunt goede doelen, door bij deze kringloop in Utrecht spullen te kopen of te doneren help je hen daarbij. In deze winkel werken veel vrijwilligers, soms als gezellige en nuttige vrijetijdsbesteding, soms om werkervaring op te doen voor een betaalde baan.

Contactgegevens van deze kringloopwinkel in Utrecht Overvecht
Op deze pagina staat zoveel mogelijk informatie over de Kringloopwinkel Emmaus Overvecht in Utrecht zoals de adresgegevens, hoe je contact kunt opnemen met deze kringloopwinkel en zo mogelijk ook de openingstijden van Kringloopwinkel Emmaus Overvecht.

Kringloopwinkel Emmaus Overvecht
Gloriantdreef 403
3562 KW, Utrecht

Telefoon: 030 666 89 30
Website Kringloopwinkel Emmaus Overvecht

Openingstijden Kringloopwinkel Emmaus Overvecht in Utrecht

Maandag:Gesloten
Dinsdag:Gesloten
Woensdag:13.00 tot 17.00 uur
Donderdag:13.00 tot 21.00 uur
Vrijdag:13.00 tot 17.00 uur
Zaterdag:13.00 tot 17.00 uur
Zondag:Gesloten

Waar vind je deze Emmaus kringloop in Utrecht?

Deze Emmaus kringloopwinkel ligt in Utrecht Overvecht, bij het Shoppingcenter. Hieronder staat deze kringloop in Utrecht op de kaart.Vergelijkbare kringloopwinkels

Leave a Comment