Search

Ansje Tweedehansje in Den Haag

Ansje Tweedehansje is een kringloopwinkel in Den Haag met een leuke selectie aan tweedehands spullen zoals banken, stoelen en kasten, kleding voor lage prijzen, schoenen en nog veel meer. Deze kringloop is een stichting welke tot doel heeft om een goede werkplek te bieden voor mensen die veelal langdurig werkloos zijn geweest en een opstap willen maken naar een betaalde baan. Daarnaast richten ze ook woningen in voor (ex)-dak- en thuisloze mensen. Deze stichting kun je helpen door er spullen te kopen maar natuurlijk ook door spullen te doneren, bijvoorbeeld wanneer je een woning moet ontruimen helpen ze je graag, eventueel met een verhuisbus tegen redelijke tarieven.

Contactgegevens van deze kringloopwinkel in Den Haag
Op deze pagina staat zoveel mogelijk informatie over de Ansje Tweedehansje in Den Haag zoals de adresgegevens, hoe je contact kunt opnemen met deze kringloopwinkel en zo mogelijk ook de openingstijden van Ansje Tweedehansje.

Ansje Tweedehansje
Merwedestraat 34
2515 TR, Den Haag (Zuid-Holland)

Telefoon: 06-25 36 22 56
Email: ansjetweedehansje@live.nl
Website Ansje Tweedehansje

Openingstijden Ansje Tweedehansje in Den Haag

Maandag:Gesloten
Dinsdag:10.00 t/m 17.00 uur
Woensdag:10.00 t/m 17.00 uur
Donderdag:10.00 t/m 17.00 uur
Vrijdag:10.00 t/m 17.00 uur
Zaterdag:10.00 t/m 17.00 uur
Zondag:Gesloten


Waar kun je deze kringloopwinkel vinden:
Deze kringloopwinkel in Den Haag is één van de vele in de stad, hieronder zie je op de kaart waar je deze kringloopwinkel kunt vinden.

Vergelijkbare kringloopwinkels

Leave a Comment