Search

Kringloop Project Leiden

Deze kringloopwinkel in Leiden bestaat al tientallen jaren en heeft een assortiment aan spullen zoals kleding voor dames en heren, kinderkleding, speelgoed, boeken en LP`s, elektronica, decoratie, gereedschap, computers, huisraad en nog veel meer. In de meubelhal heb je keuze uit meubels zoals banken, kasten, tafels en stoelen en lampen. Deze kringloop is een vereniging zonder winstoogmerk en heeft een aantal doelen waaronder de afvalberg verminderen en mensen een zinvolle werkplek te bieden. Bij deze winkel werken vrijwilligers en mensen die niet aan het normale werkproces kunnen deelnemen.

Contactgegevens van deze kringloopwinkel in Leiden
Op deze pagina staat zoveel mogelijk informatie over de Kringloop Project Leiden in Leiden zoals de adresgegevens, hoe je contact kunt opnemen met deze kringloopwinkel en zo mogelijk ook de openingstijden van Kringloop Project Leiden.

Kringloop Project Leiden
Volmolengracht 13
2312 PG, Leiden (Zuid-Holland)

Telefoon: 071-5226082
Website Kringloop Project Leiden

Openingstijden Kringloop Project Leiden

Maandag:Gesloten
Dinsdag:Gesloten
Woensdag:11:00 tot 17:00 uur
Donderdag:11:00 tot 17:00 uur
Vrijdag:11:00 tot 17:00 uur
Zaterdag:11:00 tot 17:00 uur
Zondag:Gesloten


Meer kringloopwinkels
Heb je bij deze kringloop niet gevonden waar je naar op zoek bent? Bekijk dan ook de andere kringloopwinkels in Leiden. Hieronder staat deze kringloop op de kaart, deze gegevens zijn verkregen door middel van google maps.

Vergelijkbare kringloopwinkels

Leave a Comment