Search

Dorcas Kringloopwinkel Bergambacht

Deze Dorcas kringloopwinkel in Bergambacht verkoopt allerlei tweedehands spullen zoals meubels, huisraad, boeken, kleding voor het hele gezin, speelgoed, puzzels en spellen, servies en nog veel meer.

Door bij deze kringloop in Bergambacht spullen te kopen of te doneren steun je het milieu en anderen, de opbrengst van deze Dorcas kringloopwinkel gaat namelijk naar de allerarmsten in Zuid-Soedan door middel van noodhulp en duurzaam ontwikkelingswerk .

Contactgegevens van deze kringloopwinkel in Bergambacht
Op deze pagina staat zoveel mogelijk informatie over de Dorcas kringloopwinkel in Bergambacht zoals de adresgegevens, hoe je contact kunt opnemen met deze kringloopwinkel en zo mogelijk ook de openingstijden van deze Dorcas kringloopwinkel.

Dorcas Kringloopwinkel Bergambacht
Transportstraat 39-41
2861 DX, Bergambacht (Gelderland)

Telefoon: 0182 350601
Email: dorcaswinkelbergambacht@dorcas.nl
Website Dorcas Kringloopwinkel Bergambacht

Openingstijden Dorcas Kringloopwinkel Bergambacht

Maandag:Gesloten
Dinsdag:9:00 tot 16:00 uur
Woensdag:Gesloten
Donderdag:9:00 tot 16:00 uur
Vrijdag:Gesloten
Zaterdag:9:00 tot 13:00 uur
Zondag:Gesloten

Waar vind je deze kringloopwinkel in Bergambacht?

Deze kringloopwinkel ligt op ongeveer een kilometer ten zuid-oosten van het centrum van Bergambacht, in de richting van de Nieuwe Wetering. Kloppen de gegevens van deze kringloopwinkel niet meer, zijn ze verhuisd of gestopt of zijn de openingstijden aangepast? Zet dan even een berichtje in het opmerkingenveld.

Vergelijkbare kringloopwinkels

Leave a Comment