Search

Dorcas Kringloopwinkel Appingedam

Deze Dorcas kringloopwinkel in Appingedam verkoopt allerlei tweedehands spullen zoals kleding voor het hele gezin, boeken, allerlei huisraad, speelgoed, puzzels en spellen, servies, meubels en nog veel meer.

Door bij deze kringloop in Appingedam spullen te kopen of te doneren steun je het milieu en anderen, de opbrengst van deze Dorcas kringloopwinkel gaat namelijk naar de allerarmsten in Oost-Europa, Afrika en het Midden-Oosten door middel van noodhulp en duurzaam ontwikkelingswerk .

Contactgegevens van deze kringloopwinkel in Appingedam
Op deze pagina staat zoveel mogelijk informatie over de Dorcas kringloopwinkel in Appingedam zoals de adresgegevens, hoe je contact kunt opnemen met deze kringloopwinkel en zo mogelijk ook de openingstijden van deze Dorcas kringloopwinkel.

Dorcas Kringloopwinkel Appingedam
Energieweg 5
9902 RL Appingedam (Groningen)

Telefoon: 0596 820997
Email: winkelappingedam@dorcas.nl
Website Dorcas Kringloopwinkel Appingedam

Openingstijden Dorcas Kringloopwinkel Appingedam

Maandag:Gesloten
Dinsdag:10:00 tot 16:00 uur
Woensdag:10:00 tot 16:00 uur
Donderdag:10:00 tot 16:00 uur
Vrijdag:10:00 tot 16:00 uur
Zaterdag:10:00 tot 16:00 uur
Zondag:Gesloten

Waar vind je deze kringloopwinkel in Appingedam?

Deze kringloopwinkel ligt op ongeveer anderhalve kilometer ten oosten van het centrum van Appingedam, vlak aan het Damsterdiep. Kloppen de gegevens van deze kringloopwinkel niet meer, zijn ze verhuisd of gestopt of zijn de openingstijden aangepast? Zet dan even een berichtje in het opmerkingenveld.

 

 Vergelijkbare kringloopwinkels

Leave a Comment