Search

Kringloopwinkel Habbekrats in Nijmegen

Deze kringloopwinkel in het centrum van Nijmegen begon in 1983 al met het recyclen van gebruikte goederen waarbij allerlei huishoudelijke artikelen weer werden verkocht in de winkel. Ondertussen is deze winkel uitgebreid en je kunt er nu terecht voor gebruikte kleding, sieraden, huisraad en woningdecoratie, meubels (ook nieuw) en zijn er regelmatig partijgoederen te koop. Een deel van de spullen in de winkel komt uit woningontruimingen (waarbij ze je ook behulpzaam kunnen zijn), bijvoorbeeld na een verhuizing, er kan dan van alles bij tussen zitten.

Contactgegevens van deze kringloopwinkel in Nijmegen
Op deze pagina staat zoveel mogelijk informatie over Kringloopwinkel Habbekrats in Nijmegen zoals de adresgegevens, hoe je contact kunt opnemen met deze kringloopwinkel en zo mogelijk ook de openingstijden van deze winkel.

Kringloopwinkel Habbekrats
In de Betouwstraat 17
6511 GB, Nijmegen (Gelderland)

Telefoon: 024-3222710
Website Kringloopwinkel Habbekrats

Openingstijden Kringloopwinkel Habbekrats in Nijmegen

Maandag:Gesloten
Dinsdag:12.00 tot 17.30 uur
Woensdag:12.00 tot 17.30 uur
Donderdag:12.00 tot 21.00 uur
Vrijdag:12.00 tot 17.30 uur
Zaterdag:10.00 tot 17.30 uur
Zondag:Gesloten

Waar vind je deze kringloopwinkel in Nijmegen?

Deze kringloopwinkel in het centrum van Nijmegen ligt vlak bij het Keizer Karelplein en het Kronenburgerpark. Wanneer je vanaf station Nijmegen in de richting van het centrum loopt kom je zo ongeveer langs deze kringloopwinkel. Kloppen de gegevens van deze kringloopwinkel niet meer, zijn ze verhuisd of gestopt of zijn de openingstijden aangepast? Zet dan even een berichtje in het opmerkingenveld.

Vergelijkbare kringloopwinkels

Leave a Comment