Search

Dorcas Kringloopwinkel Terneuzen

Deze Dorcas kringloopwinkel in Terneuzen verkoopt allerlei gebruikte spullen die zijn gedoneerd door anderen zoals kleding voor dames, heren en kinderen, meubels, huisraad en serviesgoed, woningdecoratie, boeken en CD’s, speelgoed, puzzels en spellen en nog veel meer.

Door bij deze kringloop in Terneuzen spullen te kopen of te doneren steun je het milieu en anderen, de opbrengst van deze Dorcas kringloopwinkel gaat namelijk naar de allerarmsten in Oost-Europa, Afrika en het Midden-Oosten door middel van noodhulp en duurzaam ontwikkelingswerk.

Contactgegevens van deze kringloopwinkel in Terneuzen
Op deze pagina staat zoveel mogelijk informatie over de Dorcas kringloopwinkel in Terneuzen zoals de adresgegevens, hoe je contact kunt opnemen met deze kringloopwinkel en zo mogelijk ook de openingstijden van deze Dorcas kringloopwinkel.

Dorcas Kringloopwinkel Terneuzen
Handellaan 3
4536 BW, Terneuzen (Zeeland)

Telefoon: 0115 630 143
Email: dorcaswinkelterneuzen@dorcas.nl
Website Dorcas Kringloopwinkel Terneuzen

Openingstijden Dorcas Kringloopwinkel Terneuzen

Maandag:Gesloten
Dinsdag:9:00 tot 12:00 uur
Woensdag:10:00 tot 16:00 uur
Donderdag:Gesloten
Vrijdag:10:00 tot 16:00 uur
Zaterdag:Gesloten
Zondag:Gesloten


Waar vind je deze kringloopwinkel in Terneuzen?

Deze kringloopwinkel ligt op zo’n 3 kilometer van het centrum van Terneuzen, op een paar honderd meter van Winkelcentrum Zuidpolder. Kloppen de gegevens van deze kringloopwinkel niet meer, zijn ze verhuisd of gestopt of zijn de openingstijden aangepast? Zet dan even een berichtje in het opmerkingenveld.

Vergelijkbare kringloopwinkels

Leave a Comment