Search

Voorstenpunt 50 cent winkeltje in Nijmegen

Dit 50 cent winkeltje in Nijmegen is een kleine en ideƫle kringloopwinkel waar je onder andere tweedehands kleding, boeken, sieraden, huisraad en speelgoed kunt vinden. En zoals de naam al aangeeft kosten de spullen slechts 50 cent per stuk!

Dit kringloopwinkeltje is onderdeel van de Vrijwilligersorganisatie Vincentius Nijmegen, een vereniging die als doel heeft om de armoede en eenzaamheid in Nijmegen en omstreken te verzachten. De vereniging werkt met vrijwilligers en organiseert verschillende activiteiten voor mensen van alle leeftijden.

Contactgegevens van deze kringloopwinkel in Nijmegen
Op deze pagina staat zoveel mogelijk informatie over de
Vincentius Kringloopwinkel Voorstenpunt in Nijmegen zoals de adresgegevens, hoe je contact kunt opnemen met deze kringloopwinkel en zo mogelijk ook de openingstijden van deze winkel.

Vincentius Kringloopwinkel Voorstenpunt
De Voorstenkamp 19-19
6545 GR, Nijmegen (Gelderland)

Website Vincentius Kringloopwinkel

Openingstijden Vincentius Kringloopwinkel in Nijmegen

Maandag:Gesloten
Dinsdag:13.00 tot 15.00 uur
Woensdag:13.00 tot 15.00 uur
Donderdag:13.00 tot 15.00 uur
Vrijdag:13.00 tot 15.00 uur
Zaterdag:Gesloten
Zondag:Gesloten

Waar vind je deze kringloopwinkel in Nijmegen?

Deze kringloopwinkel in Nijmegen ligt in de wijk De Kamp, vlak bij Nijmegen Dukenburg. De winkel is gevestigd onderin het flatgebouw De Stroeten. Kloppen de gegevens van deze kringloopwinkel niet meer, zijn ze verhuisd of gestopt of zijn de openingstijden aangepast? Zet dan even een berichtje in het opmerkingenveld.

Vergelijkbare kringloopwinkels

Leave a Comment