Search

Dorcas Kringloopwinkel Woudenberg

Deze Dorcas kringloopwinkel in Woudenberg verkoopt allerlei tweedehands spullen waaronder huisraad en serviesgoed, boeken, kleding voor het hele gezin, meubels, speelgoed, puzzels en spellen, decoratie en nog veel meer.

Door bij deze kringloop in Woudenberg spullen te kopen of te doneren steun je het milieu en anderen, de opbrengst van deze Dorcas kringloopwinkel gaat namelijk naar de allerarmsten in de wereld door middel van noodhulp en duurzaam ontwikkelingswerk.

Contactgegevens van deze kringloopwinkel in Woudenberg
Op deze pagina staat zoveel mogelijk informatie over de Dorcas kringloopwinkel in Woudenberg zoals de adresgegevens, hoe je contact kunt opnemen met deze kringloopwinkel en zo mogelijk ook de openingstijden van deze Dorcas kringloopwinkel.

Dorcas Kringloopwinkel Woudenberg
Maarsbergseweg 25A
3931 JE, Woudenberg (Utrecht)

Telefoon: 033 – 2861193
Email: dorcaswoudenberg@outlook.com
Website Dorcas Kringloopwinkel Woudenberg

Openingstijden Dorcas Kringloopwinkel Woudenberg

Maandag:Gesloten
Dinsdag:9.00 tot 11.30 uur
Woensdag:Gesloten
Donderdag:9.00 tot 11.30 uur en 19.00 tot 21.00 uur
Vrijdag:Gesloten
Zaterdag:9.30 tot 12.30 uur
Zondag:Gesloten


Waar vind je deze kringloopwinkel in Woudenberg?

Deze kringloopwinkel ligt op zo’n 600 meter van het centrum van Woudenberg, dicht bij de kruising van de N226 en de N224. Kloppen de gegevens van deze kringloopwinkel niet meer, zijn ze verhuisd of gestopt of zijn de openingstijden aangepast? Zet dan even een berichtje in het opmerkingenveld.

Vergelijkbare kringloopwinkels

Leave a Comment