Search

Talent kringloopwinkel in Middelburg

De Talent kringloopwinkel in Middelburg is samen met de inloop gevestigd in het Hofje onder den Toren. In de kringloop kun je terecht voor een ruime keuze aan tweedehands kleding, woninginrichting en decoratie, speelgoed, kleine meubels, curiosa, boeken, puzzels, glaswerk, serviesgoed, keukenspullen en nog veel meer.

Deze kringloopwinkel is onderdeel van Stichting Vrouwen in Zeeland Helpen en wordt gerund door vrijwilligers. De opbrengst gaat naar verschillende goede doelen waaronder lokale en internationale projecten. Voorgaande projecten waren bijvoorbeeld vakanties organiseren voor kinderen van minima in de regio, het steunen van weeskinderen in Zambia, voedselpakketten voor mensen die het nodig hebben en het bouwen van een Health Care Home in Indonesiƫ.

Contactgegevens van deze kringloopwinkel in Middelburg
Op deze pagina staat zoveel mogelijk informatie over de Talent kringloopwinkel in Middelburg zoals de adresgegevens, hoe je contact kunt opnemen met deze winkel en zo mogelijk ook de openingstijden.

Talent kringloopwinkel in Middelburg
Nieuwe Kerkgang 1
Hofje onder den Toren
4331 BE, Middelburg (Zeeland)

Telefoon: 06-38019373
Email: talent@vrouweninzeelandhelpen.nl
Website Talent kringloopwinkel in Middelburg

Openingstijden Talent kringloopwinkel in Middelburg

Maandag:Gesloten
Dinsdag:10:00 tot 16:00 uur
Woensdag:10:00 tot 16:00 uur
Donderdag:10:00 tot 16:00 uur
Vrijdag:10:00 tot 16:00 uur
Zaterdag:11:00 tot 16:00 uur
Zondag:Gesloten


Waar vind je deze kringloopwinkel in Middelburg?

Deze kringloopwinkel ligt midden in het centrum van Middelburg, bij de Nieuwe Kerk. Dit is op ongeveer 600 meter afstand van het station van Middelburg. Kloppen de gegevens van deze kringloopwinkel niet meer, zijn ze verhuisd of gestopt? Zet dan even een berichtje in het opmerkingenveld.

Vergelijkbare kringloopwinkels

Leave a Comment