Search

Fair Back Kringloopwinkel in Groningen

Deze kringloopwinkel in Groningen verkoopt allerlei tweedehands spullen zoals speelgoed, puzzels en knuffels, kleding voor het hele gezin, boeken, schilderijen en prenten, potten en pannen en nog veel meer. In dezelfde straat heeft de organisatie ook nog een meubelhal.

Deze kringloopwinkel in Groningen is onderdeel van Stichting Fair Back, een non-profit organisatie met een ideƫle achtergrond. Door bij deze kringloopwinkel spullen te kopen of te doneren steun je verschillende doelen, de winkel biedt namelijk vrijwilligerswerk, participatiebanen, dagbesteding en stageplaatsen aan en werkt hiervoor samen met verschillende organisaties, verder stimuleert deze kringloop hergebruik en stimuleren ze zelfstandig ondernemerschap in Afrika door middel van ontwikkelingssamenwerking.

Contactgegevens van deze kringloopwinkel in Groningen
Op deze pagina staat zoveel mogelijk informatie over de Fair Back kringloopwinkel in Groningen zoals de adresgegevens, hoe je contact kunt opnemen met deze kringloop en zo mogelijk ook de openingstijden van de Fair Back kringloopwinkel in Groningen.

Fair Back Kringloopwinkel Groningen
Ulgersmaweg 28
9731 BT, Groningen

Telefoon: 050-737 0018
Website Fair Back Groningen

Openingstijden Fair Back in Groningen

Maandag:Gesloten
Dinsdag:10.00 tot 17.00 uur
Woensdag:10.00 tot 17.00 uur
Donderdag:10.00 tot 17.00 uur
Vrijdag:10.00 tot 17.00 uur
Zaterdag:10.00 tot 17.00 uur
Zondag:Gesloten

Waar vind je deze kringloop in Groningen?

Deze Fair Back kringloopwinkel in Groningen ligt in de wijk Ulgersmaborg, ten noordoosten van het centrum van Groningen, op ongeveer 2,5 kilometer.

Vergelijkbare kringloopwinkels

Leave a Comment