Search

De Goede Winkel in Utrecht

De Goede Winkel in Utrecht is onderdeel van een stichting en werkt iets anders dan de kringloopwinkel. Dit is namelijk een inbrengwinkel waarbij mensen spullen inbrengen en de stichting en de aanbrenger de opbrengst delen. Je komt hier dus wel veel spullen tegen die je bij een kringloop ook zou kunnen vinden, vandaar dat de winkel in ons lijstje staat.

Eén van de specialisaties van deze winkel is gebruikt meubilair, er zijn ontzettend veel tafels, stoelen, kasten, bankstellen, bureaustoelen en bureaus en bedden te vinden. Ideaal wanneer je een complete kamerinrichting voor een student zoekt! Daarnaast zijn er allerlei andere spullen te vinden zoals lampen, hometrainers en fitness apparatuur, koelkasten, naaimachines, stofzuigers, gasfornuizen en magnetrons, speakers, wasmachines, televisies, klokken, spiegels, kunst en antiek, tuinspullen en nog veel meer.

De Goede Winkel biedt jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt een leer- en werkplek zodat ze wennen aan een werkritme en werkervaring en vakkennis opdoen zodat ze meer kans van slagen hebben bij het vinden van een reguliere baan.

Contactgegevens van deze winkel in Utrecht
Op deze pagina staat zoveel mogelijk informatie over De Goede Winkel in Utrecht zoals de adresgegevens, hoe je contact kunt opnemen met deze kringloopwinkel en zo mogelijk ook de openingstijden van De Goede Winkel.

De Goede Winkel in Utrecht
Sint Laurensdreef 33
3565 AJ, Utrecht

Telefoon: 030-26 22 860
Email: info@stichtingdegoedewinkel.nl
Website De Goede Winkel

Openingstijden De Goede Winkel in Utrecht

Maandag:Gesloten
Dinsdag:9.30 t/m 17.30 uur
Woensdag: 9.30 t/m 17.30 uur
Donderdag: 9.30 t/m 17.30 uur
Vrijdag: 9.30 t/m 17.30 uur
Zaterdag: 9.30 t/m 17.00 uur
Zondag:Gesloten

Waar vind je De Goede Winkel in Utrecht?

Deze winkel ligt op bedrijvengebied Overvecht in Utrecht. Hieronder staat deze deze winkel in Utrecht op de kaart.Vergelijkbare kringloopwinkels

Leave a Comment