Search

Help ons Helpen – Kringloopwinkel in Breda

Deze kringloopwinkel in Breda is alleen toegankelijk voor mensen met een laag inkomen die in bezit zijn van een Bredapas, Studentenpas of verklaring van Schuld Hulp Verlening of Hulpverlenende instantie. Deze mensen kunnen hier terecht voor allerlei tweedehands spullen zoals bankstellen, eethoeken, wandkasten en andere meubels, bedden, huishoudelijke apparaten, keukenspullen, bestek en serviesgoed, schoenen en kleding voor dames, heren, kinderen en baby’s, curiosa en decoratie, gereedschap, fietsen, boeken, CD’s en DVD’s en nog veel meer. Deze kringloopwinkel heeft regelmatig leuke aanbiedingen zoals gratis kinderboeken en kleding uitverkoop.

Contactgegevens van deze kringloopwinkel in Breda
Op deze pagina staat zoveel mogelijk informatie over de Help ons Helpen kringloopwinkel in Breda zoals de adresgegevens, hoe je contact kunt opnemen met deze winkel en zo mogelijk ook de openingstijden.

Help ons Helpen kringloopwinkel in Breda
Gieterijstraat 10
4814 DA Breda (Noord-Brabant)

Telefoon: 06-28823224
Website Help ons Helpen Breda

Openingstijden Kringloop Help ons Helpen Breda

Maandag:Gesloten
Dinsdag:Gesloten
Woensdag:Gesloten
Donderdag:Gesloten
Vrijdag:14:00 tot 17:00 uur
Zaterdag:14:00 tot 17:00 uur
Zondag:Gesloten


Waar vind je deze kringloopwinkel in Breda?

Deze kringloopwinkel ligt op zo’n kilometer van het station van Breda en iets dichter bij het centrum. Kloppen de gegevens van deze winkel niet meer, hebben ze nieuwe openingstijden, zijn ze verhuisd of gestopt? Zet dan even een berichtje in het opmerkingenveld.

Vergelijkbare kringloopwinkels

Leave a Comment