Search

Dorcas Kringloopwinkel Rijssen

Deze Dorcas kringloopwinkel in Rijssen verkoopt allerlei tweedehands spullen waaronder huisraad en serviesgoed, boeken, kleding voor het hele gezin, meubels, speelgoed, puzzels en spellen, decoratie en nog veel meer.

Door bij deze kringloop in Rijssen spullen te kopen of te doneren steun je het milieu en anderen, de opbrengst van deze Dorcas kringloopwinkel gaat namelijk naar de allerarmsten in Oost-Europa, Afrika en het Midden-Oosten door middel van noodhulp en duurzaam ontwikkelingswerk.

Contactgegevens van deze kringloopwinkel in Rijssen
Op deze pagina staat zoveel mogelijk informatie over de Dorcas kringloopwinkel in Rijssen zoals de adresgegevens, hoe je contact kunt opnemen met deze kringloopwinkel en zo mogelijk ook de openingstijden van deze Dorcas kringloopwinkel.

Dorcas Kringloopwinkel Rijssen
Spoelerstraat 48
7461 TW, Rijssen (Overijssel)

Telefoon: 0548 515 633
Email: dorcaswinkelrijssen@dorcas.nl
Website Dorcas Kringloopwinkel Rijssen

Openingstijden Dorcas Kringloopwinkel Rijssen

Maandag:Gesloten
Dinsdag:9:30 tot 15:30 uur
Woensdag:9:30 tot 15:30 uur
Donderdag:9:30 tot 15:30 uur
Vrijdag:Gesloten
Zaterdag:9:30 tot 15:30 uur
Zondag:Gesloten


Waar vind je deze kringloopwinkel in Rijssen?

Deze kringloopwinkel ligt op zo’n anderhalve kilometer van het centrum van Rijssen, vlak bij de N347 in de richting van Nijverdal. Kloppen de gegevens van deze kringloopwinkel niet meer, zijn ze verhuisd of gestopt of zijn de openingstijden aangepast? Zet dan even een berichtje in het opmerkingenveld.

Vergelijkbare kringloopwinkels

Leave a Comment