Search

Het Goed Kringloopwinkel in Venlo

Deze Het Goed kringloopwinkel in Venlo verkoopt onder andere tweedehands meubels, dames-, heren- en kinderkleding, schoenen en accessoires, boeken, speelgoed, decoratie, curiosa en nog veel meer. Door bij deze kringloopwinkel in Venlo spullen te kopen of te doneren steun je niet alleen het milieu, je helpt er ook mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt mee. Een deel van de medewerkers doet hier namelijk werkervaring op om daarmee later door te kunnen stromen in een reguliere baan.

Contactgegevens van deze kringloopwinkel in Venlo
Op deze pagina staat zoveel mogelijk informatie over de Het Goed Kringloopwinkel in Venlo zoals de adresgegevens, hoe je contact kunt opnemen met deze kringloopwinkel en zo mogelijk ook de openingstijden van Het Goed Kringloopwinkel.

Het Goed Kringloopwinkel
Hagerhofweg 14
5912 PN, Venlo (Limburg)

Telefoon: 077 – 3827766
Website Het Goed Kringloopwinkel

Openingstijden Het Goed Kringloopwinkel in Venlo

Maandag:10.00 tot 18.00 uur
Dinsdag:10.00 tot 18.00 uur
Woensdag:10.00 tot 18.00 uur
Donderdag:10.00 tot 18.00 uur
Vrijdag:10.00 tot 18.00 uur
Zaterdag:9.00 tot 17.00 uur
Zondag:Gesloten


Waar vind je deze kringloopwinkel in Venlo?

Deze kringloopwinkel in Venlo ligt op bijna twee kilometer ten zuiden van het centrum van Venlo, in de buurt van het ziekenhuis. Bushalte Hagerhofweg is vlak bij de kringloop en met de auto is deze winkel ook makkelijk bereikbaar, onder andere via de A73 en de N271. Kloppen de gegevens van deze kringloopwinkel niet meer, zijn ze verhuisd of gestopt of zijn de openingstijden aangepast? Zet dan even een berichtje in het opmerkingenveld.

Vergelijkbare kringloopwinkels

Leave a Comment