Search

Kringloop De Waterlelie in Loenen

Deze kringloopwinkel in Loenen heeft een groot assortiment aan tweedehands gedoneerde spullen. Er is een ruime keuze aan kleding voor kinderen, dames en heren, meubels zoals tafels, bureaus en kasten, speelgoed, puzzels, baby spullen, boeken, CD’s en platen, elektronica zoals televisies en computers, huisinrichting en keukenspullen en nog veel meer.

Door bij deze kringloopwinkel in Loenen spullen te kopen of te doneren help je ook anderen, de kringloop is namelijk opgericht om de hulporganisatie ADRA te ondersteunen. ADRA probeert wereldwijd armoede tegen te gaan door middel van zelfredzaamheid en ze helpen mensen in noodsituaties.

Ook biedt deze kringloop een maatschappelijke functie, zo kunnen mensen ook langskomen om een praatje met anderen te maken of lekker even wat te lezen, met een kopje thee er bij.

Contactgegevens van deze kringloopwinkel in Loenen
Op deze pagina staat zoveel mogelijk informatie over Kringloopwinkel de Waterlelie in Loenen zoals de adresgegevens, hoe je contact kunt opnemen met deze kringloopwinkel en zo mogelijk ook de openingstijden van Loods Kringloopwinkel.

Kringloopwinkel de Waterlelie
Hameinde 13a
7371 CS, Loenen (Gelderland)

Telefoon: 06 83912863
Email: kringloop.dewaterlelie@gmail.com
Website Kringloopwinkel de Waterlelie

Openingstijden Kringloopwinkel in Loenen

Maandag:10.00 tot 17.00 uur
Dinsdag:10.00 tot 17.00 uur
Woensdag:10.00 tot 17.00 uur
Donderdag:10.00 tot 17.00 uur
Vrijdag:Gesloten
Zaterdag:Gesloten
Zondag: 12.00 tot 17.00 uur

Vergelijkbare kringloopwinkels

Leave a Comment