Search

Kringloop Familie in Almere

Deze kringloopwinkel in Almere Stad verkoopt allerlei tweedehands spullen zoals spellen en puzzels, kleding, schoenen, boeken, curiosa, sieraden, woning decoratie, potten en pannen, glazen en aardewerk vazen, verzamelwaardige spulletjes, elektronica, meubels, witgoed en nog veel meer.

De Kringloop Familie is opgericht door een grote familie en is nu een organisatie zonder winstoogmerk die verschillende goede doelen ondersteunt, onder andere kinderen in nood. Daarnaast werken er in deze kringloopwinkel in Almere mensen die een grote afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Voor deze mensen geeft het werk een dagbesteding en de mogelijkheid om zichzelf verder te ontwikkelen om zo meer kans te maken op een normale baan.

Contactgegevens van deze kringloopwinkel in Almere
Op deze pagina staat zoveel mogelijk informatie over de Kringloop Familie in Almere zoals de adresgegevens, hoe je contact kunt opnemen met deze kringloopwinkel en zo mogelijk ook de openingstijden van de winkel van de Kringloop Familie.

Kringloop Familie Almere
Josephine Bakerstraat 7A
1311 GB, Almere

Telefoon: 06 1111 27 03
Email: info@kringloopfamilie.nl
Website Kringloop Familie

Openingstijden Kringloop Familie in Almere

Maandag:Gesloten
Dinsdag:10.00 t/m 17.00 uur
Woensdag:10.00 t/m 17.00 uur
Donderdag:10.00 t/m 17.00 uur
Vrijdag:10.00 t/m 17.00 uur
Zaterdag:10.00 t/m 17.00 uur
Zondag:Gesloten

Waar vind je deze kringloopwinkel in Almere?

Deze kringloopwinkel in Almere ligt in de Muziekwijk Noord in Almere Stad, vlak bij de N702 en de Hollandse Dreef. Kloppen de gegevens van deze kringloopwinkel niet meer, zijn ze verhuisd of gestopt of zijn de openingstijden aangepast? Zet dan even een berichtje in het opmerkingenveld.

Vergelijkbare kringloopwinkels

Leave a Comment