Search

Kringloopwinkel Goed voor Elkaar in Capelle aan den IJssel

Deze Goed voor Elkaar kringloopwinkel in Capelle aan den IJssel is onderdeel van Stichting Capelle Werkt. Je kunt er terecht voor een ruim assortiment aan tweedehands spullen zoals meubelen, kleding, speelgoed, fietsen, huisraad, boeken, huishoudelijke apparatuur en nog veel meer. Door bij deze kringloopwinkel in Capelle aan den IJssel spullen te kopen of te doneren help je ook anderen, de kringloop heeft namelijk werkervaringsplaatsen waarbij mensen arbeidsritme op kunnen doen om zo makkelijker door te stromen naar een betaalde baan. Daarnaast worden er met de stichting verschillende projecten en doelen ondersteunt.

Op deze pagina staat zoveel mogelijk informatie over de Kringloopwinkel Goed voor Elkaar in Capelle aan den IJssel zoals de adresgegevens, hoe je contact kunt opnemen met deze kringloopwinkel en zo mogelijk ook de openingstijden van Kringloopwinkel Goed voor Elkaar.

Kringloopwinkel Goed voor Elkaar
Kanaalweg 49
2903 LR, Capelle aan den IJssel (Zuid-Holland)

Telefoon: 010-258 1719
Email: Info@stichtingcapellewerkt.nl
Website Kringloopwinkel Goed voor Elkaar

Openingstijden Kringloopwinkel Goed voor Elkaar in Capelle aan den IJssel

Maandag:9.00 tot 17.00 uur
Dinsdag:9.00 tot 17.00 uur
Woensdag:9.00 tot 17.00 uur
Donderdag:9.00 tot 17.00 uur
Vrijdag:9.00 tot 17.00 uur
Zaterdag:9.00 tot 17.00 uur
Zondag:Gesloten


Meer kringloopwinkels
Heb je bij deze kringloop niet gevonden waar je naar op zoek bent? Bekijk dan ook de andere kringloopwinkels in Capelle aan den IJssel. Hieronder staat deze kringloop op de kaart, deze gegevens zijn verkregen door middel van google maps.

Vergelijkbare kringloopwinkels

Leave a Comment