Search

Kringloopbedrijf Oss

Deze kringloopwinkel in Oss verkoopt allerlei gebruikte spullen zoals kleding, schoenen, meubels, witgoed en andere elektronica, boeken, speelgoed, curiosa, decoratie, verlichting en nog veel meer. Door bij deze kringloopwinkel in Oss spullen te kopen of te doneren steun je het milieu en je helpt er anderen mee, deze kringloopwinkel biedt namelijk een veilige werkomgeving voor mensen met een meer dan gemiddelde achterstand op de arbeidsmarkt. Hier doen ze ervaring op om later mogelijk door te stromen in een reguliere baan. Als je gebruikte spullen hebt die je door deze kringloop wilt laten ophalen dan komen ze langs in de gemeenten Oss, Bernheze en Landerd.

Contactgegevens van deze kringloopwinkel in Oss
Op deze pagina staat zoveel mogelijk informatie over de Kringloopbedrijf Oss in Oss zoals de adresgegevens, hoe je contact kunt opnemen met deze kringloopwinkel en zo mogelijk ook de openingstijden van Kringloopbedrijf Oss.

Kringloopbedrijf Oss
Maaskade 32
5347 KD, Oss (Noord-Brabant)

Telefoon: 0412-626111
Email: info@kringloopbedrijfoss.nl
Website Kringloopbedrijf Oss

Openingstijden Kringloopbedrijf Oss in Oss

Maandag:13.00 tot 17.30 uur
Dinsdag:9.30 tot 17.30 uur
Woensdag:9.30 tot 17.30 uur
Donderdag:9.30 tot 17.30 uur
Vrijdag:9.30 tot 17.30 uur
Zaterdag:9.30 tot 17.00 uur
Zondag:Gesloten


Waar vind je deze kringloopwinkel in Oss?

Deze kringloopwinkel in Oss ligt op ruim twee kilometer ten noorden van het centrum van Oss. Via de N329 is deze kringloopwinkel makkelijk met de auto bereikbaar, in de buurt van de kringloop zijn – nog – geen bushaltes. Kloppen de gegevens van deze kringloopwinkel niet meer, zijn ze verhuisd of gestopt of zijn de openingstijden aangepast? Zet dan even een berichtje in het opmerkingenveld.

Vergelijkbare kringloopwinkels

Leave a Comment