Search

Wawollie Kringloopwinkel Almelo

Deze kringloopwinkel in Almelo is onderdeel van Wawollie, een kringloop waarvan de winst van de verkoop gaat naar goede doelen die zich inzetten voor dierenwelzijn, natuur en milieu. Bij deze kringloopwinkel in Almelo kun je allerlei tweedehands spullen vinden die door anderen zijn gedoneerd, denk aan kleding voor het hele gezin, boeken en tijdschriften, meubels, babyspullen, potten en pannen, siervazen, kopjes en schoteltjes, decoratieve items en nog veel meer.

Bij de Wawollie kringloopwinkels werken meer dan 100 mensen samen, dit zijn vrijwilligers die een bijdrage willen leveren aan dierenwelzijn of meer onder de mensen willen komen en mensen die hun kansen op de arbeidsmarkt willen vergroten. Wanneer je bij deze kringloopwinkel in Almelo spullen koopt of gebruikte spullen doneert help je dus mensen, dieren en het milieu!

Contactgegevens van deze kringloopwinkel in Almelo
Op deze pagina staat zoveel mogelijk informatie over de Wawollie Kringloopwinkel in Almelo zoals de adresgegevens, hoe je contact kunt opnemen met deze kringloopwinkel en zo mogelijk ook de openingstijden van de Wawollie Kringloopwinkel.

Wawollie Kringloopwinkel Almelo
Weth. E. van Dronkelaarplein 4
7601 VX, Almelo

Telefoon: 054-6220678
Email: almelo@wawolliekringloop.nl
Website Wawollie Kringloopwinkel Almelo

Openingstijden Wawollie Kringloopwinkel Almelo

Maandag:10.00 tot 18.00 uur
Dinsdag:10.00 tot 18.00 uur
Woensdag:10.00 tot 18.00 uur
Donderdag:10.00 tot 18.00 uur
Vrijdag:10.00 tot 18.00 uur
Zaterdag:10.00 tot 17.00 uur
Zondag:Gesloten

Waar vind je deze kringloop in Almelo?

Deze grote kringloopwinkel in Almelo ligt op een paar honderd meter van het centrum en wat verder van het station. Met de auto is deze kringloop bereikbaar via de N349. Hieronder staat deze kringloopwinkel in Almelo op de kaart. Klopt de bovengenoemde informatie zoals de openingstijden niet of is de kringloop verhuisd of gestopt? Geef het dan even aan in het opmerkingenveld.

Vergelijkbare kringloopwinkels

Leave a Comment