Search

Leprawinkel in Deventer

Deze kringloopwinkel in Deventer heeft een groot assortiment aan tweedehands spullen zoals potten en pannen, bestek, keukengerei, bedden, banken en stoelen, boeken, speelgoed, muziek en nog veel meer. Deze kringloopwinkel is erg geliefd bij studenten in Deventer, ze kunnen er terecht om een complete kamer in te richten. De opbrengsten van deze kringloopwinkel gaan naar een goed doel, op het moment van schrijven wordt het gebruikt voor het opzetten van selfcare groepen in Nigeria. Hier ontmoeten ex-lepra patiƫnten elkaar en inspecteren ze elkaars lichaam, hierbij ontdekken ze kleine wondjes die anders wellicht zouden leiden tot zweren en ontstekingen. Een neveneffect is dat mensen beter voor zichzelf zorgen wat positief is voor hun zelfbewustzijn.

Contactgegevens van deze kringloopwinkel in Deventer
Op deze pagina staat zoveel mogelijk informatie over de Leprawinkel in Deventer zoals de adresgegevens, hoe je contact kunt opnemen met deze kringloopwinkel en zo mogelijk ook de openingstijden van Leprawinkel.

Leprawinkel
Smedenstraat 252
7411 RC, Deventer (Overijssel)

Telefoon: 0570-616333
Website Leprawinkel

Openingstijden Leprawinkel in Deventer

Maandag:Gesloten
Dinsdag:Gesloten
Woensdag:Gesloten
Donderdag:Gesloten
Vrijdag:Gesloten
Zaterdag:9.00 tot 12.00 uur
Zondag:Gesloten


Waar vind je deze kringloopwinkel in Deventer?

Deze kringloopwinkel in Deventer ligt aan de rand van het noordwestelijke deel van het centrum van Deventer, op zo’n 600 meter van het station van Deventer. Kloppen de gegevens van deze kringloopwinkel niet meer, zijn ze verhuisd of gestopt of zijn de openingstijden aangepast? Zet dan even een berichtje in het opmerkingenveld.

Vergelijkbare kringloopwinkels

Leave a Comment