Search

Kringloopbedrijf Rataplan Generatorstraat in Amsterdam

Deze Rataplan kringloopwinkel ligt op korte afstand van metrostation Isolatorweg en er is maar liefst 3500m2 met (opgepimpte) meubelen, witgoed en andere apparatuur, kleding waaronder vintage, boeken maar bijvoorbeeld ook fietsen. De opbrengsten van de Kringloopwinkels van Rataplan worden onder andere gebruikt om mensen met een afstand tot werk aan ervaring te helpen met als doel uiteindelijk een betaalde baan te vinden. Hiervoor zijn er bij Rataplan ook verschillende werkervaringsplaatsen evenals stages en vrijwilligerswerk.

Contactgegevens van deze kringloopwinkel in Amsterdam
Op deze pagina staat zoveel mogelijk informatie over de Kringloopbedrijf Rataplan Generatorstraat in Amsterdam zoals de adresgegevens, hoe je contact kunt opnemen met deze kringloopwinkel en zo mogelijk ook de openingstijden van Kringloopbedrijf Rataplan Generatorstraat.

Kringloopbedrijf Rataplan Generatorstraat
Generatorstraat 10
1014 AT, Amsterdam (Noord-Holland)

Telefoon: 088-8282786
Email: amsterdam@rataplan.nl
Website Kringloopbedrijf Rataplan Generatorstraat

Openingstijden Kringloopbedrijf Rataplan Generatorstraat in Amsterdam

Maandag:9.00 t/m 18.00 uur
Dinsdag:9.00 t/m 18.00 uur
Woensdag:9.00 t/m 18.00 uur
Donderdag:9.00 t/m 21.00 uur
Vrijdag:9.00 t/m 18.00 uur
Zaterdag:10.00 t/m 17.00 uur
Zondag:Gesloten

Waar vind je deze kringloopwinkel in Amsterdam?

Deze kringloopwinkel in Amsterdam ligt op ruim een kilometer van Amsterdam Sloterdijk, vlak bij Metrostation Isolatorweg. Met het openbaar vervoer is deze kringloop dus goed bereikbaar, ook met de auto via de A5. Kloppen de gegevens van deze kringloopwinkel niet meer, zijn ze verhuisd of gestopt of zijn de openingstijden aangepast? Zet dan even een berichtje in het opmerkingenveld.

Vergelijkbare kringloopwinkels

Leave a Comment