Search

Kringloopwarenhuis Eindhoven

Het Kringloopwarenhuis in Eindhoven verkoopt allerlei tweedehands spullen zoals boeken en muziek, dames-, heren- en kinderkleding met bijpassende schoenen, speelgoed en spellen met daarbij ook houten en nostalgisch speelgoed, alles voor de baby, kasten, banken, bedden, stoelen en tafels en andere meubels in alle maten en stijlen, borden en bestek, potten en pannen en nog veel meer serviesgoed.

Dit Kringloopwarenhuis is onderdeel van Wereldhuis Eindhoven en is gevestigd in een voormalig schoolgebouw. De spullen zijn per klaslokaal gesorteerd en in de gangen vind je leuke thema artikelen.

Met de opbrengst van de kringloopwinkel ondersteunt Stichting Wereldhuis Eindhoven humanitaire zusterstichtingen die werken voor kwetsbaren over de hele wereld. Daarnaast kunnen mensen met een kwetsbare achtergrond werkervaring opdoen, onder begeleiding wordt hun isolement doorbroken.

Contactgegevens van het Kringloopwarenhuis in Eindhoven
Op deze pagina staat zoveel mogelijk informatie over het Kringloopwarenhuis in Eindhoven zoals de adresgegevens, hoe je contact kunt opnemen met deze kringloopwinkel en zo mogelijk ook de openingstijden van deze kringloop.

Kringloopwarenhuis Eindhoven
Laagstraat 288a
5654 PP, Eindhoven (Noord-Brabant)

Telefoon: 040-2555459
Website Kringloopwarenhuis Eindhoven

Openingstijden Kringloopwarenhuis Eindhoven

Maandag:Gesloten
Dinsdag:13:00 tot 17:00 uur
Woensdag:13:00 tot 17:00 uur
Donderdag:13:00 tot 17:00 uur
Vrijdag:13:00 tot 17:00 uur
Zaterdag:10:00 tot 15:00 uur
Zondag:Gesloten


Waar vind je deze kringloopwinkel in Eindhoven?

Deze kringloopwinkel in Eindhoven ligt op een paar kilometer van het centrum van Eindhoven, in stadsdeel Gestel in de wijk Genderdal. Kloppen de gegevens van deze kringloopwinkel niet meer, zijn ze verhuisd of gestopt of zijn de openingstijden aangepast? Zet dan even een berichtje in het opmerkingenveld.

Vergelijkbare kringloopwinkels

Leave a Comment