Search

RD4 Kringloopwinkel in Heerlen

Deze kringloopwinkel in Heerlen heeft maar liefst 1100 m2 aan tweedehands spullen met daarbij kleding, meubels, witgoed, elektronica, speelgoed, boeken, huishoudelijke artikelen, fietsen en nog veel meer. Dankzij de aanvoer wisselt het assortiment regelmatig en bijvoorbeeld rond Kerst en Carnaval worden er seizoensgebonden artikelen aangeboden. Door bij deze kringloopwinkel in Heerlen spullen te kopen help je mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt en de winkel is een erkend leerbedrijf voor stageplaatsen en leer-werkplekken. Daarnaast werken er een groot aantal enthousiaste vrijwilligers bij deze kringloop.

Contactgegevens van deze kringloopwinkel in Heerlen
Op deze pagina staat zoveel mogelijk informatie over de RD4 Kringloopwinkel in Heerlen zoals de adresgegevens, hoe je contact kunt opnemen met deze kringloopwinkel en zo mogelijk ook de openingstijden van RD4 Kringloopwinkel.

RD4 Kringloopwinkel
In de Cramer 9
6411 RS, Heerlen (Limburg)

Website RD4 Kringloopwinkel

Openingstijden RD4 Kringloopwinkel in Heerlen

Maandag:9:00 tot 17:00 uur
Dinsdag:9:00 tot 17:00 uur
Woensdag:9:00 tot 17:00 uur
Donderdag:9:00 tot 17:00 uur
Vrijdag:9:00 tot 17:00 uur
Zaterdag:9:00 tot 17:00 uur
Zondag:Gesloten


Waar vind je deze kringloopwinkel in Heerlen?

Deze kringloopwinkel in Heerlen ligt op ruim anderhalve kilometer ten noordwesten van het centrum van Heerlen en een kilometer van het station. Via de N281 kom je met de auto gemakkelijk bij deze kringloopwinkel. Kloppen de gegevens van deze kringloopwinkel niet meer, zijn ze verhuisd of gestopt of zijn de openingstijden aangepast? Zet dan even een berichtje in het opmerkingenveld.

Vergelijkbare kringloopwinkels

Leave a Comment