Search

Kringloopwinkel Het Goed in Sittard

Kringloopwinkel Het Goed in Sittard verkoopt een groot assortiment aan tweedehands goederen waaronder kleding voor dames, heren en kinderen, schoenen en accessoires, boeken, decoratie, verlichting, meubels, speelgoed en nog veel meer.

Deze kringloopwinkel in Sittard geeft gebruikte spullen een tweede leven, alles wordt gesorteerd en gecontroleerd. Bij deze kringloop werken veel mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt, ze krijgen hier passend werk en begeleiding waardoor ze een grotere kans hebben op een baan bij een regulier bedrijf.

Contactgegevens van deze kringloopwinkel in Sittard
Op deze pagina staat zoveel mogelijk informatie over de Kringloopwinkel
Het Goed in Sittard zoals de adresgegevens, hoe je contact kunt opnemen met deze kringloopwinkel en zo mogelijk ook de openingstijden van Kringloopwinkel Het Goed.

Kringloopwinkel Het Goed
Rijksweg Zuid 208
6134 AG, Sittard (Limburg)

Telefoon: 046 420 8787
Website Kringloopwinkel Het Goed

Openingstijden Kringloopwinkel Het Goed in Sittard

Maandag:10.00 t/m 18.00 uur
Dinsdag:10.00 t/m 18.00 uur
Woensdag:10.00 t/m 18.00 uur
Donderdag:10.00 t/m 18.00 uur
Vrijdag:10.00 t/m 18.00 uur
Zaterdag:9.00 t/m 17.00 uur
Zondag:Gesloten


Waar vind je deze kringloopwinkel in Sittard?

Deze kringloopwinkel in Sittard ligt op zo’n twee kilometer ten zuidwesten van het centrum van Sittard. Tegenover de kringloopwinkel vind je de bushalte Sittard Bloemenweg, hier stoppen meerdere buslijnen. Kloppen de gegevens van deze kringloopwinkel niet meer, zijn ze verhuisd of gestopt of zijn de openingstijden aangepast? Zet dan even een berichtje in het opmerkingenveld.

Vergelijkbare kringloopwinkels

Leave a Comment