Search

Ries Ruimt Kringloopwinkel in Nijmegen

Deze kringloopwinkel in Nijmegen heeft een grote variatie aan tweedehands spullen zoals kleding (met daarbij ook vintage), meubels, design, kunst en antiek, elektrische apparatuur, woonaccessoires, design, lampen en andere verlichting en nog veel meer. Deze kringloopwinkel heeft van alles, studenten komen er graag voor hun kamerinrichting en ook verzamelaars vinden er af en toe bijzondere items. Veel van de tweedehands items die je bij deze kringloop tegenkomt komen uit boedelopruimingen en verhuizingen waarbij mensen kleiner gaan wonen, je kunt hier van alles in tegenkomen.

Contactgegevens van deze kringloopwinkel in Nijmegen
Op deze pagina staat zoveel mogelijk informatie over de Ries Ruimt Kringloopwinkel in Nijmegen zoals de adresgegevens, hoe je contact kunt opnemen met deze kringloopwinkel en zo mogelijk ook de openingstijden van de Ries Ruimt Kringloopwinkel.

Ries Ruimt Kringloopwinkel
Zwanenveld 6600
6538 RZ, Nijmegen (Gelderland)

Telefoon: 06-29012458
Email: info@riesruimt.nl
Website Ries Ruimt Kringloopwinkel

Openingstijden Ries Ruimt Kringloopwinkel in Nijmegen

Maandag:Gesloten
Dinsdag:10:00 tot 17:30 uur
Woensdag:10:00 tot 17:30 uur
Donderdag:10:00 tot 21:00 uur
Vrijdag:10:00 tot 17:30 uur
Zaterdag:10:00 tot 17:00 uur
Zondag:Gesloten

Waar vind je deze kringloopwinkel in Nijmegen?

Deze kringloopwinkel in Nijmegen Dukenburg ligt in Winkelcentrum Dukenburg, vlak bij is het treinstation Nijmegen Dukenburg. Kloppen de gegevens van deze kringloopwinkel niet meer, zijn ze verhuisd of gestopt of zijn de openingstijden aangepast? Zet dan even een berichtje in het opmerkingenveld.

Vergelijkbare kringloopwinkels

Leave a Comment