Search

Kringloop Vlaardingen

Kringloop Vlaardingen is een familiebedrijf met twee non-profit kringloopwinkels, de andere winkel vind je in Naaldwijk. Deze kringloopwinkel in Vlaardingen heeft een ruime selectie aan tweedehands spullen waarbij kleding voor het hele gezin, speelgoed en puzzels, fietsen, huishoudelijke artikelen, audioapparatuur en andere elektronica, meubels en nog veel meer. Deze kringloop in Vlaardingen kan daarnaast helpen bij ontruimingen en verhuizingen.

Bij deze kringloopwinkel in Vlaardingen werken ook langdurig werklozen die op deze manier meer kans krijgen op een plek in de reguliere arbeidsmarkt. Ook steunt deze kringloop verschillende goede doelen.

Contactgegevens van deze kringloopwinkel in Vlaardingen
Op deze pagina staat zoveel mogelijk informatie over Kringloop Vlaardingen zoals de adresgegevens, hoe je contact kunt opnemen met deze kringloopwinkel en zo mogelijk ook de openingstijden van Kringloop Vlaardingen.

Kringloop Vlaardingen
Waalstraat 67
3131 CS, Vlaardingen (Zuid-Holland)

Telefoon: 085-2104045
Website Kringloop Vlaardingen

Openingstijden Kringloop Vlaardingen

Maandag:13:00 tot 17:00 uur
Dinsdag:10:00 tot 17:00 uur
Woensdag:10:00 tot 17:00 uur
Donderdag:10:00 tot 17:00 uur
Vrijdag:10:00 tot 17:00 uur
Zaterdag:10:00 tot 17:00 uur
Zondag:Gesloten


Waar vind je deze kringloopwinkel in Vlaardingen?

Deze kringloopwinkel in Vlaardingen ligt net naast het centrum van Vlaardingen. Kloppen de gegevens van deze kringloopwinkel niet meer, zijn ze verhuisd of gestopt of zijn de openingstijden aangepast? Zet dan even een berichtje in het opmerkingenveld.

Vergelijkbare kringloopwinkels

Leave a Comment