Search

Second Chance Kringloopwinkel Broek op Langedijk

Deze Second Chance kringloopwinkel in Broek op Langedijk heeft 600 vierkante meter aan ruimte met allerlei tweedehands spullen zoals kleding en accessoires als tassen en sieraden, schoenen, huishoudelijke spullen zoals serviesgoed, vazen, lampen en keukengerei, boeken, speelgoed, spellen en puzzels, schilderijen en andere decoratie, meubels en nog veel meer.

Door bij de Second Chance kringloop in Broek op Langedijk spullen te kopen of te doneren help je anderen, de kringloopwinkel is namelijk onderdeel van Stichting Lakdaru die met de opbrengst kinderen in Sri Lanka helpt om een betere toekomst te krijgen.

Contactgegevens van deze kringloopwinkel in Broek op Langedijk
Op deze pagina staat zoveel mogelijk informatie over de Second Chance kringloopwinkel in Broek op Langedijk zoals de adresgegevens, hoe je contact kunt opnemen met deze kringloopwinkel en zo mogelijk ook de openingstijden van deze Second Chance kringloopwinkel.

Second Chance Kringloopwinkel Broek op Langedijk
Breede Plat 5
1721 PS, Broek op Langedijk (Noord-Holland)

Telefoon: 0226-755408
Email: info@kringloop-secondchance-lakdaru.nl
Website Second Chance Kringloopwinkel Broek op Langedijk

Openingstijden Second Chance Kringloopwinkel Broek op Langedijk

Maandag:Gesloten
Dinsdag:10:30 tot 17:00 uur
Woensdag:10:30 tot 17:00 uur
Donderdag:10:30 tot 17:00 uur
Vrijdag:10:30 tot 17:00 uur
Zaterdag:10:30 tot 17:00 uur
Zondag:Gesloten


Waar vind je deze kringloopwinkel in Broek op Langedijk?

Deze kringloopwinkel ligt op ongeveer een kilometer ten zuid-westen van het centrum van Broek op Langedijk. Kloppen de gegevens van deze kringloopwinkel niet meer, zijn ze verhuisd of gestopt of zijn de openingstijden aangepast? Zet dan even een berichtje in het opmerkingenveld.

Vergelijkbare kringloopwinkels

Leave a Comment