Search

Het Goed Kringloopwinkel in Deventer

Deze kringloopwinkel in Deventer is onderdeel van Het Goed. Je kunt hier terecht voor veel verschillende spullen. In een grote overzichtelijke winkel zijn veel mooie boeken, kleding voor dames, heren en kinderen, meubels, curiosa, elektronica, huisraad en nog veel meer. De missie van Het Goed is hergebruik en werkgelegenheid stimuleren, er werken dan ook veel mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben en op deze manier passend werk krijgen om ervaring op te doen om door te stromen naar de reguliere arbeidsmarkt.

Contactgegevens van deze kringloopwinkel in Deventer
Op deze pagina staat zoveel mogelijk informatie over de Kringloopwinkel Het Goed in Deventer zoals de adresgegevens, hoe je contact kunt opnemen met deze kringloopwinkel en zo mogelijk ook de openingstijden van Kringloopwinkel Het Goed.

Kringloopwinkel Het Goed
Harderwijkerstraat 25
7418 BA, Deventer (Overijssel)

Telefoon: 0570-624964
Website Kringloopwinkel Het Goed

Openingstijden Het Goed Kringloopwinkel in Deventer

Maandag:9:00 tot 18:00 uur
Dinsdag:9:00 tot 18:00 uur
Woensdag:9:00 tot 18:00 uur
Donderdag:9:00 tot 18:00 uur
Vrijdag:9:00 tot 18:00 uur
Zaterdag:9:00 tot 17:00 uur
Zondag:Gesloten


Waar vind je deze kringloopwinkel in Deventer?

Deze kringloopwinkel in Deventer ligt op zo’n anderhalve kilometer afstand van het centrum van Deventer, in de industriĆ«le wijk Bergweide. Via de N344 en de Hanzeweg is deze kringloop goed met de auto bereikbaar en bushalte Industrieweg ligt vlakbij de kringloopwinkel. Kloppen de gegevens van deze kringloopwinkel niet meer, zijn ze verhuisd of gestopt of zijn de openingstijden aangepast? Zet dan even een berichtje in het opmerkingenveld.

Vergelijkbare kringloopwinkels

Leave a Comment